מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר זה קורהרוני28/02/2011
היי אנשים מדהימים
מחר זה קורה- וסוף סוף התחלתי קצת לחשוב על זה (העבודה לא ממש מאפשרת את ההפסקה הנדרשת). בעצת לילך - מורתי הרוחנית להכנה והתמודדות בניתוח - עשיתי ארוחה "מפסקת" באסאדו יקום- שם - אני מעריך- חיסלתי עדר פרות ממוצע... כמובן שנרשתי "לטעום, את החומוס והסלטים הנלווים.
למה שיקרה מחר אני קורא "יום ההולדת השני שלי" - סליחה על רגשנות היתר- אבל בכל הפגישות ה"נוזפות" עם רופאת המשפחה שלי הובהר לי כיצד יפגעו אורח ואורך חיי נוכח הסוכרת, לחץ הדם, הכולסטרול ובעיות הכבד ההולכים וגדלים אצלי. אני מביט על שלושת ילדי המקסימים ויודע שמה שאעשה מחר יאפשר לי לראות מהם את הנכדים- עד כדי כך.
ולכם אנשים טובים אני חוזר ואומר- הפורום והמפגש ביום חמישי חיזק ותמך באופן שקשה לתאר- יותר מהשיחות עם הרופא והדיאטנית וכל קבוצת תמיכה שהייתי הולך אליה- הרצון לשתף ולעודד ו"שותפות התהליך" הפך את הניתוח של מחר למשהו שאני מחכה לו בלב שלם לצד החששות הברורים.
תודה לכם ונשתמע
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה רוני
שלומי28/02/2011צא לדרך החדשה בשמחה והמון הצלחה
שמחתי להכיר אותך במפגש והצלחתי להבין ולראות דרכך שאתה לא איש שמוותר בקלות ולוקח את החיים בכלל ואת הניתוח בפרט בצורה מאוד רצינית.
סבי תמיד אמר לי ועכשיו אני אומר זאת לך "לך לשלום וחזור בשלום" מחזיקים לך אצבעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני אני גאה בך
לילך.פ28/02/2011על הארוחה המפסקת.... ומחזיקה לך אצבעות .... באיזה שעה הניתוח ? אשמח להדליק נר .... ומה שם אמך ....
אם אתה רוצה תתקשר אלי מחר לפני הניתוח אשמח להרגיע אותך.... יש את הטלפון שלי בדף קשר.....
שמור על קור רוח מקוה שאתה ביום נוזלים היום ואל תלחץ תחשוב שאתה הולך לישון קם קצת מסטול אח"כ יומים שלושה דראק ואז אתה מקבל נחשול ענק של אושר ותקווה.... בכל פעם שתתבאס, תפחד, תדאג, תכאב תחשוב על הנחשול הענק הזה שבדרך אליך.... אני כבר נסחפת ומשתכשכת במימיו בימים אלו.... וזה תענוג לקום כל בוקר ולראות אך הגוף הולך ומצטמק.... יאלה נשמה בהצלחה תתקשר אם מתחשק לך .... בכיייייייייייייייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיקל, שלוש וחצי, קים...
רוני28/02/2011הניתוח בשלוש וחצי בצהריים. שם אימי- קים (כן כן מה לעשות - התרגלנו...)
אני כל כך עסוק בלסגור את כל הקצוות בעבודה שהחששות מחכים לרגע האחרון... אבל בהחלט איעזר בכם אם אראה שאני ממש בפאניקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק28/02/2011מתחילה להתרגש יחד איתך.
תבקש שיעדכנו אותנו אחרי ודש כמובן למנתח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון הצלחה בניתוח
יארא28/02/2011וכמובן החלמה טובה ומהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון הצלחה
ציפיטפוט01/03/2011זה מדהים - כל אחד שכותב פה לקראת ניתוח אני ממש מתרגשת יחד איתכם... כאילו זאת אני שעוברת את זה (ב"ה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת...
דניאל01/03/2011מה שכתבת - מרגש,
אבל אל תשכח שקודם לכל - אתה עושה את זה בשבילך,
איכות חייך עם פחות אחוזי שומן ומשקל עודף ועם הקלה ניכרת בסכרת, תהיה כל כך איכותית, שלא רק תזכה לראות את נכדיך, אלא תזכה גם לשחק איתם כדורגל!!!
אז תתחיל להתאמן, כי כשזה יקרה - אני אעמוד בשער לוודא שאתה לא חוטף גולים,
בהצלחה גבר - אתה נראה גבר לעניין ואבא מדהים - זה מגיע לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)
.jpg)