היי חברים - כמה שאלות ובשורה סודית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי חברים - כמה שאלות ובשורה סודית
    ליל
    01/03/2011

יש לי אבנים בכיס המרה ואני יודעת שצריך להוציאו ושנוהגים לבצע זאת יחד, איך אדע אם המנתח שלי מוציא גם את כיס המרה בניתוח או לא, מה שאני יודעת זה שהוא אמר שאם לא ידוע לי על אבנים בכיס המרה שאעשה את האולטרסאונד כך שיכול להיות שיש, מזה אני מסיקה שכן נוהג להוציא באותו הניתוח....
    האם לניתוח שרוול עם הוצאת כיס המרה יש קוד שונה מאשר לניתוח השרוול בלעדיו?

בנוסף, אשמח לדעת איך קובעים תור לדיאטנית בריאטרית, איזו עובדת עם מאוחדת
    וכמה זה עולה?

ולגבי מולטיויטמינים, מה מומלץ, מה אמור לעבור? לקנות בסופר פארם או בקופה? ומה זו ערכת הויטמינים שדיברו שמקבלים?

והנה סוד....יש לי תאריך!!!
    בינתיים שומרת אותו בסוד :)
    מקווה שאתם מבינים...

נשיקות,
    ליל :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאט לאט

דניאל
    01/03/2011

ליל שלום

לגבי אבנים בכיס מרה - אם אכן יש לך, נוהגים להוציא את כיס המרה בהזדמנות חגיגית זו שכבר "מחרצים" אותך לטובת הקטנת הקיבה. זה נעשה באותה שיטה (לפרוסקופיה), ואין עם זה שום בעיה, לאחרונה , לילך שלנו עברה את ההליך הזה.

לגבי דיאטנית, כל מרכז רפואי שמבצע ניתוחים, מבצע גם מעקב של דיאטנית למנותח,
    אני לא יודע מהיכן את בארץ אבל בוולפסון יש גם דיאטניות וגם קבוצות תמיכה, ולחברי קופת חולים מאוחדת זה עולה רק 27 ש"ח השתתפות בטופס 17.
    בלי שום קשר, יש לנו דיאטנית בפורום, ונכון להיום - לא צריך להציג כרטיס מגנטי שפונים אליה מעל דפי הפורום.

לגבי ויטמינים - סבלנות, אבל את יכולה לקנות אותם בכל בית מרקחת, זה יעלה לך יותר זול לקנות בקופ"ח דרך מרשם רופא המשפחה.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדניאל

ליל
    01/03/2011

תודה על התשובה

לגבי הדיאטנית, הבנתי שמומלץ לקבוע תור לדיאטנית בריאטרית מבעוד מועד
    אני מתנתחת בתל השומר, אני יודעת שיש שם מערך שכזה
    אבל לא בטוחה שאפשרי לקבוע לפני הניתוח...
    אתה סבור שהייעוץ של הילה כאן יספיק לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את רצה לפני העגלה ועוד בירידה

עפרה
    01/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר?

ליל
    02/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה - תגובה

שולה זק
    02/03/2011

שלא להיכנס לאטרף של "סידורים והכנות".
    דיאטנית בריאטרית תקבלי אחרי הניתוח. לפני למה את צריכה?הרי את אוכלת הכל וכל כמות. לפני הניתוח שבועיים שלושה רצוי לשמור על דיאטת חלבונים, על מנת להקטין את הכבד השומני. זאת דיאטנה שאת יכולה לקבל אצל כל דיאטנית בקופה. לגבי הויטמינים והתוספים לאחר ניתוח - תקבלי הסבר מפורט לפני השחרור מהדיאטנית המלווה במחלקה . אנחנו כאן נלווה אותך בכל שלב ותמיד נמלא לך את החסר.
    לגבי "מי עובד עם מי ומי נגד מי" זאת עליך לברר בהנהלת הקופה שלך - לאן את מקבלת התחייבויות ומה העלויות.
    בהצלחה
    שולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ליל
    02/03/2011

אני שואלת לגבי הדיאטנית כי אמרו לי לדאוג לזה מראש....

דבר שני, אם הניתוח שלי כולל הסרת כיס מרה, עליי להגיד זאת לקופת החולים אם יש צורך בקוד מיוחד לשם כך...אולי יש פה מנוחים של ד"ר גויטיין שיודעים...

שלישית, אני שמחה מאוד שיש לי אתכם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

שולה זק
    02/03/2011

דר' גוייטן בהזמנה לאישפוז עם תאריך הניתוח ירשום מה הוא מבצע ובהתאם יתנו לך התחייבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביררתי עם הפקידה של ד"ר גוייטין

ליל
    02/03/2011

וטוב ששמתי לב לזה
    כי הקוד שונה
    הנטיה של ד"ר גוייטין להסיר את כיס המרה
    ויעשה זאת עקרונית אלא אם כן יהיה סיבוך או משהו, חס וחלילה
    אז הסתדר לי :)

תודה בכל אופן שולה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו