היי הילהה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי הילהה
    רוזי
    02/03/2011

ערב טוב זו הפעם 1 שלי שאני מציע לעצמי תפריט הסתדרתי לבד אני החודש חוגגת שנה לנניתוח נכון ירדתי 30 קילו ואכלתי ללא משמורת אשמח מאוד אם תעזרי בתפריט אני גם סכרתית לשעברר אני מרגישה שהמתוק חזר אלי בגדול לפני הניתוח עשיתי איפנוזה למתוקים בבית חולים וולפסון וזה עזר לי תקופה קצרה אחרי הניתוח יש לי אפשרות לעשות שוב אז בבקשה תעזרי לי בתפריט תודההה רבהההה אוהבת רוזי זבטאני

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי הילהה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי הילהה - תגובה

הילה כהן
    06/03/2011

הי רוזי , ראשית אני מתנצלת שהמתנת לתשובה הרבה זמן , איכשהו פיספסתי את שאלתך
    כדי לכתוב תפריט מתאים ובמיוחד בהתחשב בסכרת לשעבר שלך חשוב להכיר אותך , את סגנון והרגלי חייך ולכן הדבר הנכון הוא לגשת לדיאטנית שמטפלת בך. שנה זה זמן טוב לערוך בדיקות דם חדשות וכדאי להגיע לדיאטנית שלך עם יומן אכילה של 3 ימים לפחות (שעה , סוג מזון וכמות)
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה הילה

רוזי
    07/03/2011

תודההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו