מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה חשובהגילה פ04/03/2011
אני 4 שבועות אחרי ניתוח שרוול. עצירות איומה
ניסיתי עגבניה מגורדת עם שמן זית
ניסיתי מים ששזיפים שחורים הושרו בהם
האם מותתר נר גליצרין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
שולה זק04/03/2011מותר נרות גליצרין.רצוי להימנע מעצירויות ממושכות. רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל להקלה ומניעת התופעה.
האם את במעקב דיאטנית ואוכל תפריט מאוזן? היכן נותחת וכמה ירדת עד עכשיו?
בהצלחה
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
גילה פ04/03/2011נותחתי ברמב"ם אצל ד"ר מחאג'נה.
ירדתי 13.5 ק"ג
הייתי אצל דיאטן קופ"ח כללית בשבוע שעבר, קורה שיש לי שלשול וקורה שיש עצירות. די מתסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה - נא תגובתך לגילה
שולה זק04/03/2011זה יעבור . בינתיים כל המנגנונים מתרגלים למציאות החדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שגם אצלי המצב דומה
שלומי04/03/2011אני כבר חודש וקצת אחרי ועדיין באותה בעיה כמוך
אבל לפי מה שהבנתי ויתקנו אותי עם אני טועה זה עובר עם הזמן כשהקיבה מתרגלת למצב החדש שלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/03/2011שלום גילה
אין מניעה לטפל בעצירות זמנית בתרופות (נר גליצירין, חוקן או כדור אחר). חלק לא קטן ממנותחי שרוול סובלים מעצירות זמנית עקב שנוי כהרגלי אכילה (הקטנת נפח). בד"כ מגיבים יפה למאכלים שהזכרת. אם לא בשבל זה יש תרופות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרה על הקיבה הקטנטנה שלי...
לילך.פ04/03/2011מתנהגת יפה .... לא שילשולים ולא עצירות.... כומו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
הילה כהן06/03/2011הי גילה
כמו שכבר ענו כאן בפורום מותר גליצרין , שמן פרפין או לקטולוז (השם המסחרי אבילק)
בנוסף שתיה - מים ולא הרבה קפה ותה
פעילות גופנית
בעוד שבועיים ניתן להוסיף סיבים לתפריט ,זה בדר"כ משפר את המצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)