התנגדות למהפכה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התנגדות למהפכה
    רוני
    06/03/2011

לפני ששה ימים הגוף שלי עשה מהפכה.
    רק שהמוח- השליט הדקטטורי -כמו קדאפי- מסרב לקבלה...
    רוב הנהגת הקיבה כבר הלכה, אבל כרגע יש נתק מוחלט בין מה שנשאר ממנה - מרוכזת עדיי לייד כיכר התרסריון...לבין המוח. אני מניח שאחרי כוס רוויון אני אמור להיות שבע? רק שהמוח מסרב להסכים איתה ומשדר לי כאילו דבר לא השתנה: "מה דעתך על איזה לאפה עם שווארמה טובה? אולי נרד על שתי סמבוסק עם ביצה? מה מזכיר לך צלחת חומוס עם הרבה שמן זית... וכו... וכו..
    אני רק מקווה שאעבור לתזונה שאינה נוזלית אוכל סוף סוף לחוות את ההרגשה הזו שכולכם מדברים עליה של שובע- אצל הדיקטטור ולא אצל נתינתו המקוצצת והפצועה...
    הניתוח חידד לי את הפער הזה שיש אצלי בין תחושת הבטן, שאינה נחשבת לחלוטין במחוזותינו, לבין תחושת השובע במוח.

מקווה שלא הכול היה לשווא...
    מישהו חווה זאת כמוני? שאתעודד קצת...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנגדות למהפכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מציע ש....

שלומי
    06/03/2011

כמו שבמצריים לא וויתרו והפילו את השליט כך גם אל תוותר ותפיל את הדיקטטור שלך.

זה מה שאני עשיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיארת את זה באופן מיוחד!!

ליאתול
    06/03/2011

אני חודשיים וחצי אחרי וכבר לא מודדת את כמות האוכל שלי וכמובן שגברתי על הדיקטטור כי הבנתי שאיתו זה אבדון ובלעדיו שיגעון!!!1

אז אני יכולה להבטיח לך שבסופו של דבר אם תתמיד ותקשיב למקצוענים (דיאטנית ועוד) אז תיגבור גם תיגבור על הדיקטטור האיום!!!!

בהצלחה אני בטוחה שאתה הרבה יותר חזק ממה שנדמה לך.
    ממני ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני...

לילך.פ
    07/03/2011

גם אני שבוע אחרי הניתוח ההיתי רעבה והשתגעתי מזה שאני לא "שובעת"... אל תשכח שאתה שבוע ללא אוכל... אז התקשרתי לשולה ובכיתי לה שאני רעבה ושולה נתנה לי כמה פטנטים לאכילה... וזה באמת עבר... סה"כ הגוף בטראומה אבל הפעם אנחנו נראה לו מאיפה שימי משתין....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה היו הפטנטים?

רוני
    07/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך....

דניאל
    07/03/2011

לשמחתי, הצטרף לכוחותנו בחור (רוני) שניחן בכושר ביטוי מרשים וסגנון כתיבה מעניין,
    וזה מבורך!!!!!

זה לא נותן לך עדיין את הרשות לשים את שמי בכותרת ההודעה המגיבה לרוני המוכשר...

איך היה מגיב אהובנו, מקס, אם היית עושה לו את אותו הדבר?

רוני - תמשיך כך, אתה מעלה נושאים נכונים בחן משובב,
    ולגבי האוכל....... סבלנות!! אתה תאכל הכל - כל סטייק בי ג'י יומו....

לילך..... תהיי מרוכזת...... עוד פעם אחת תתבלבלי, ותיאלצי לשתות איתי קפה אצל "דניאל" המתחזה (שבינתיים התחנן שאסלח לו והלך למשרד הפנים לשנות את שמו)..... אז דירבאלאק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עלייך!

רוני
    07/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופסססססססס

לילך.פ
    08/03/2011

יש לי בעיה נוראית עם שמות!!! וכן אתה צודק דניאל לרוני יש בהחלט כישרון מעניין
    לגבי מקס... מקס במקומו מונח ... ודי נעלם ההיתי אומרת מלבד העובדה שדיברנו אתמול בטלפון אני לא רואה שהוא מוצא זמן להכנס ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב מסננת אותי??- תגובה

שולה זק
    08/03/2011

תתקשרי אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב למהפכן - תגובה

שולה זק
    08/03/2011

רוני רוני רוני - קוראת וצוחקת.
    תאמין לי שעוד חודש גם אתה תצחק ותהנה מכל דבריך בדיעבד (במפגש הבא אגיש לך לקט חחחח).
    אכן, מהפך כמו שציינת. אז תן צאנס לגוף ולמח להתאזן ולהתרגל. ראית את כולנו, קראת במשך שבועות את התחושות והשלבים. אל תשכח שלכל אחד הקצב שלו וכל גוף מגיב אחרת. אבל בסופו של דבר - יש תוצאות - אין אפס.
    שיהיה לך אחלה של יום ותמשיך לספר לנו את "מעללי המהפכה".
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק כמוך הטיולים למקרר

אילן מהדרום
    09/03/2011

גם אני עדיין חושב שמן וגרגרן, מצאתי את עצמי בודק כל 10 דקות מה התחדש במקרר מאז הביקור הקודם לפני 10 דקות,
    סוף סוף היגעתי למסקנה ,שכנראה מה שגרם לנו להשמין זה המוח. ואני האשמתי גם את התורשה, תמיד קינאתי ברזים שאוכלים 4 לפות עם שווארמה, וזה גורם להם לרדת במשקל.
    אז כנראה שגם סוויטצ' במוח הוא בלתי נמנע. עכשיו זה לגמרי בידיים שלנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו