מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לחוצה...אביטל07/03/2011
אני הולכת לעבור במאי את ניתוח טבעת ואני כל כך מפחדת!
אני מרגישה שאני די מוכנה , ודווקא עכשיו כשאני כבר מתרגלת לזה שעוד מעט לא תהיה לי האפשרות לאכול את אותן הכמויות שאני אוכלת עכשיו ושהחיים שלי הולכים לגמריי ,
הכרתי מישהי שסיפרה לי על אמא שלה ועל כמה שהיא סובלת אחרי הניתוח למרות שהיא תשע שנים אחריו.
היא מספרת שהגוף שלה לא מתפקד,הראייה שלה נהיית לא טובה בגלל שחסרים לה ויטמינים,למרות שהיא שתתה כדורים אך הם לא עזרו לה ..
פתאום עכשיו אחרי שאני שומעת את כל זה אני מתחילה לפחד ולחשוב שאולי לא נכון לי לעשות את הניתוח.. הבי אמ איי שלי נורא גבוה ואני נחשבת בקבוצת סיכון ואני ניסיתי כל דבר אפשרי כבר וזו האופציה האחרונה שנשארה לי ...
אגב אני בת 17 תלמידת י"ב.. מנסה לסיים את הבגרויות ולהיראות בן אדם תוך כדי...
אשמח לתגובות ועצות..
אביטל :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמודה
לילך.פ07/03/2011תלכי אחורנית בדפים ותקראי קצת חומר שנכתב פה... אני אישית מכירה אנשים שעשו את הניתוח והצליחו והם מאושרים אבל אני לא אוהבת את הרעיון של הטבעת ... יש עם זה לא מעט בעיות של הקאות, שאסור לאכול מלא מאכלים כל החיים , בעיות עם הטבעת עצמה... למה את לא הולכת על השרוול ? הוא ניתוח הרבה יותר חדשני.... ויש עוד ניתוח ממש ממש חדש שעושים אותו 20 דקות דרך הפה... זאת גם אפשרות תבדקי ... תראי על כל סוג של ניתוח את תשמעי על דוד של אח של חבר של הסבתא שעבר ניתוח וקרה לו ככה וככה זה רב סרן שמועתי שמסתובב ומספר חצאי אמת ... אל תשמעי לאף אחד תחקרי ותקראי הרבה חומר ותחליטי מה יהיה טוב עבורך... כנסי גם ל"מלבי" ותקראי שם חומר... בהצלחה !!! ואל תוותרי על הניתוח עדיף מוקדם מאשר מאוחר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה... - תגובה
שולה זק07/03/2011שלום אביטל
אשמח אם תתקשרי אלי, אני בטוחה שלאחר שיחה איתי תרגעי ואולי גם תשני כיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אני אתקשר
אביטל08/03/2011ותודה לכולם על התמיכה.. ובקשר ללמה אני עושה טבעת ולא שרוול, זה כי אומרים ששרוול זה לא לכל החיים או משהו כזה ואז מעלים הכל בחזרה... וגם שמעתי ממלא אנשים שעשו טבעת שהם אוכלים כמעט כל דבר שהם אכלו גם אז רק אחרי תקופה מסויימת.. עד שהגוף ייתרגל לטבעת וכל זה...
וחוץ מזה,בשרוול ממה שהבנתי פותחים את הבטן ? וכל ניתוח שכולל דברים כאלה מפחיד אותי מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודתי לא לחשוש את בסה"כ מאריכה
ליאתול07/03/2011את החיים שלך ודואגת לאיכותם.
אין ממה לחשוש אני אומרת לך מניסיון כי אני פחדתי מניתוח שרוול ורצתי לכיוון טבעת ולאחר מסע שיכנועים והתיעצויות הבנתי כמה טוב לי לעשות שרוול = היום אני אחרי ומאושרת.
לכן אני ממליצה לך לברר עם רופא מנתח שעושה את כל הניתוחים מה טוב בשבילך וללכת על מה שתחליטו ביחד בלי חשש!!!!
את צעירה ויהיה לך יותר קל לרדת את כל הקילוגרמים הנחוצים. תחיי חיים הרבה יותר טובים .
אגב יכול להיות שיש לאישה שאת מספרת עליה בעיה שלא קשורה בניתוח - בעיה של ספיגת ויטמינים או בעיות נוספות שהיו צצות ללא קשר לניתוח.
בהצלחה . ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שמועות
אלינור07/03/2011למה החלטת טבעת?תבדקי על שרוול ההצלחה יותר טובה בטבעת יש הרבה בעיות הבת שלי עברה לפני חצי שנה והיא בת 18 היית במשקל 146 קילו לא היה לה סוף באוכל היית אוכלת כפייתית תיסכול לרגע יקבלה "מכה בראש" והבינה שזה הפיתרון הסופי לאורח חייים תקין...היום היא שוקלת 100 קילו בדיוק צריכה להוריד עוד 30 אבל היא מאושרת ואחרת לגמרי הכל שונה הכל רגוע ..תבדקי שוב על עניין השרוול...ולא טבעת ושוב לא לשמוע שמועות וסיפורים כל אדם זה אחר. מאחלת רק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)