מחר היום הגדול !!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר היום הגדול !!!!
    יוחאי וליאורה
    07/03/2011

שלום עוד לכולם
    לא כתבתי כמה חודשים (אבא שלי עבר התקף לב וארוע מוחי מה שהעסיק אותי הרבה והעביר לי את הזמן מהר......) היום בערב מתאשפזת ומחר בבוקר הניתוח - שרוול - ומתחילים חיים חדשים, הרבה חששות אבל גם תקווה לבריאות טובה יותר!!!! אני עוברת את הניתוח בבי"ח זיו, לוקחת איתי 2 ספרים ומתכוננת בעיקר לנוח ולהבריא אחרי הניתוח, בלי יותר מידי מבקרים (רחוק מהבית). אשתדל לכתוב יומן ולהעלות אותו פה בפורום. לי היומני אישפוז מאד עזרו להבין עם מה אני הולכת להתמודד.
    אני נכנסת לניתוח עם BMI 38 נדווח לכם על תוצאות.
    ליאורה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחר היום הגדול !!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

שולה זק
    07/03/2011

נשמח לשמוע את ההמשך.
    שתיים מחברותי עברו לפני חודש את הניתוח בזיו. מאושרות ופורחות - כל אחת 15 קילו פחות.
    גם שלומי חברנו מנותח בזיו
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה את חושבת

לילך.פ
    07/03/2011

שאת הולכת לנופש... לגבי הספרים שכחי מזה... את ממש לא תהיא משועממת אם כי מנומנמת... בכל אופן בהצלחה!!!! וכל פעם שיהיה לך טיפלה קשה תזכרי שתוך שבוע את מתחילה להרגיש שמצאת את השביל לאוורסט...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה ותמסרי ד"ש

שלומי
    07/03/2011

המנתחים שלך הם ד"ר וקסמן מנהל מחלקת כירורגיה וד"ר דישקובסקי שתיי מנתחים אלופים תמסרי להם ד"ש חם מימני.

עברתי את הניתוח ב25.1 ולמרות הכאבים שאחרי ולמרות שהייתי נודניק ברמות מטורפות יעידו עליי האחים ואחיות במחלקה קיבלתי שם יחס מדהים מכולם.

מה שבטוח את בידיים טובות!!!!

לגביי הספרים אני ממליץ לך לוותר עלהם כי אחרי הניתוח והיום למחרת את כולך מסוממת ממשכחיי כאבים ככה שלא ממש יהיה לך ראש לאיזה ספר.

אם תצטרכי משהו אני אשמח לעזור אני גר לא רחוק מבית החולים "זיו"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון בהצלחה!!!!!!!!

ג'וזפין
    07/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו