מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בשרוול : סיכות או תפירה- מה דעתכם?רותי07/03/2011
אני יוצאת לדרך...אם הכל יתנהל כשורה אהיה בליל הסדר משרוולת...וכעת נותר לעשות את כל הבדיקות, שכבר נקבעו, ו"להתחיל לחפור."
אני מתחילה- -מה עדיף לדעתכם המנומקת, סיכות או תפירה?
תודה למשיבים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי.....
דניאל07/03/2011עזבי את מה שלא שייך לך!!!!
תחליטי איפה וע"י מי תנותחי - ושימי בו מבטחך...
המנתח יודע מה הכי טוב - תרפי מזה.
את תתעסקי בכל מה שקשור בך!!!
תזונה נכונה, מילוי הוראות הדיאטנית, פעילות גופנית כשיתאפשר,
למה לבזבז תאים במוח על מה שלא תלוי בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשרוול : סיכות או תפירה- מה דעתכם? - תגובה
שולה זק07/03/2011שלום רותי,
לא צלצלת אחרי הביקור אצל הרופא. מבינה מדבריך שהכל עבר בשלום והתחלת את המסלול.
שאלתך היא שאלה מקצועית שעליה אין לנו את הידע המוסמך לענות. אני מניחה שאחד הרופאים יענה לך.
אישית אני חושבת, שכל רופא עובד בשיטה זו או אחרת - מה שחשוב לעבור את הניתוח בהצלחה ללא סיבוכים ולהתחיל לראות תוצאות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנותחת טריה
יעל07/03/2011עברתי ניתוח שרוול לפני 6 ימים. אין לי מושג אם השתמשו בסיכות או בתפירה. הכי חשוב להיות שלמה עם ההחלטה שלך ועם המנתח שבחרת. אני נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה באסותא חיפה. הייתי מרוצה מאוד גם מהמנתח וגם מצוות בית החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
רוזי07/03/2011בהצלחה בדרכך החדשה חשיבה חיובית כמו ששולה אומרת כול נתח עושה אחרת לדעתי הכול אותו הדבר שיהיה בשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי את המנתח והוא מאפשר לי לבחור-
רותי08/03/2011ואותי הטריד ,מה מתאחה טוב יותר ואינו מותיר סימנים? כשנפגשנו ב"קפה קפה" היו חברה שהציגו את הסימנים ואחרי מספר חודשים ראו כמו סימני חיתוך שנשארו אחרי הסיכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אמרו לך לבחור
לילך.פ08/03/2011אז אספר לך שלי עשו תפירה ואחרי שבועיים הכל נראה סגור ויפה , לא היה צריך להוציא שום סיכה וגם הבנתי שהסיכות זה כואב כשיושבים. לפי הבנתי המעטה התפירה היא שיכלול ... מה גם שחיצונית זה נראה הרבה יותר יפה... בהצלחה במה שתבחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ! עזרת לי!!!
רותי08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך לילך פ.
רותי08/03/2011נותרו לי 35 ימי "חפירות"...............!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשי עליי
לילך.פ09/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)