מה מה מה ?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה מה מה ?
    לילך.פ
    08/03/2011

היום בדיוק אני שלושה שבועות אחרי עומדת על 8 קילו עוד מהשבוע הראשון !!! לא יתכן אני שכל כך הרצתי לבנות שהתבאסו מהירידה סבלנות סבלנות לא קונים בשום חנות לא מצליחה לשבור את המחסום המטומטם הזה!!! שבועיים שהמשקל תקוע והחלפתי משקל...

באמת אני לא צוחקת אני אוכלת כמו שצריך לפי הספר... פותחת את היום עם אקטימל, אח"כ קרקרים טוסטעים עם חצי קוטג', כערית ירקות עם עוף, ובמשך הערב עוד 2 מעדנים/יוגורטים והמשקל לא זז למטה.

אני מרגישה שאני אוכלת 10% ממה שההיתי בולסת ונדה... אני לא ממהרת לשום מקום אבל לא יתכן ששבועיים המשקל לא זז!!! אאאאההה ושכחתי לציין שחזרתי לעשות ספורט כבר ביום חמישי עשיתי הליכה 40 דקות בחדר כושר ואתמול 50 דקות ספינינג בישיבה...

אני נותנת לו צ'אנס עוד שבוע אם אני לא רואה ירידה אני חוזרת לד"ר רזיאל שתוציא את הקיבה בכלל... או אני או היא!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה מה מה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה כייף לצחוק על הבוקר - תגובה

שולה זק
    08/03/2011

שלום לך יפתי, געגעתי לצחוקים איתך (מקסי נטש אותנו לאחרונה - מונע מאיתנו את חידודיו).
    ולעניניינו אנו - הקפים בדקת?????????? לא הכל זה מחוג המשקל!!!! נכון מבאס לראות את ה"חמסניק" הזה לא זז בכלל אבל זה עדיין לא אומר שהמלאכה לא נעשית וכן חלים שינויים במבנה גופך..
    זוכרת את אורנה שלנו איך "קיטרה והתיאשה" ולפתע בבום ירד יפה והיד עוד נטויה.
    אני משוכנעת שרק מה"איומים" שלך תראי בימים הקרובים גם שהמחוג זז במשקלך החדש - תתחדשי. השקעה ברוכה!!!
    יום טוב עם הרבה חיוכים.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי המחוגים במשקל.......

דניאל
    08/03/2011

אם יש לך בעיה איתם....

יש לי קשרים במקומות הנכונים......

תני לי סימן, ואני אדאג "להעלים" אותם,.... אבל אל תגידי לאף אחד שזה אני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

איריס
    08/03/2011

תנסי פרוסת לחם קל במקום טוסט טעים . פשוט כול סוגי הקרקרים ניכנסים בקלות ואנחנו אוכלים 2-3. כול אחד כזה שווה 35 קלריות ואם אוכלים פרוסת לחם קל אוכלים אחד בקושי.
    ששווה 35 קלוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות במקום להילה זה ללילך

איריס
    08/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה איריס אני

לילך.פ
    08/03/2011

בהחלט העבור ללחם קל קלוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי טוסט ?

לילך.פ
    08/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

איריס
    09/03/2011

אני חושבת שאפשר לאכול בבוקר טוסט עם גבינה צהובה לייט מלחם קל.בערב שוב 2 פרוסות לחם קל .גם אני הייתי תקועה לאחר שעברתי ללחם קל במקום כול הקרקרים לחמית פתית ראיתי שוב ירדה מאחלת לך בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה הומור.

אלינור
    09/03/2011

לא להתייאש הגוף שלך עבר טראומה מאכילה ללא סוף ללא אכילה בכלל..תני לא צאנס הכל יהיה בסדר תראי שעוד שבוע הכל ירד פלוס בונוס. ולגבי הקיבה להוציא ...באמת זה מה יעזור לנו ...לא לחשוב על אוכל.חחחח את מתוקה וכייף איתך אני אחרי חודש וחצי הורדתי 15 קילו הכל בסדר לא להלחץ אנחנו עוד נילבש ביקיני לקיץץ חחח בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו