משורוול טרי ומודאג

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משורוול טרי ומודאג
    מוטיס
    09/03/2011

שלום כולם,

אני משורוול מיום ראשון 6.3.11 בלילה, אצל פרופ' רובין בתל השומר,
    הניתוח עבר בצורה חלקה.
    אתמול יום ג' אחה"צ שוחררתי מביה"ח שב-24 השעות שלפני שתיתי רק 750 מ"ל מים, שלטענת הרופאים זה אינו מספיק.

כל לגימה של מים קטנה ככל שתהיה מלווה בלחץ,וכאב, בכניסה לקיבה, מאתמול אחה"צ עד היום 12 בצהריים סיימתי רק בקבוק אחד של 500 מ"ל מים, ואקטימל אחד.

האם כל זה טבעי ??
    האם הגוף אמור להחזיק מעמד בכמויות כאלה ???

או שאני סתם לחוץ וזו רק ההתחלה.

מוטיס

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משורוול טרי ומודאג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מוטיס- תגובה

שולה זק
    09/03/2011

ברוך הצטרפותך למשפחת המשרוולים.
    הסר דאגה מליבך. הכל בסדר וההתנהלות שלך תקינה.
    אל תשכח שהגוף עבר טראומה. נופחת בגז, הורדמת, אתה יומיים וחצי לאחר ניתוח. הכל עוד נפוח ובצקתי וטבעי שיהיה לך קשה לבלוע.
    קח הכל באיזי. לאט לאט לגימות קטן במרווחים. אני עדין לא הייתי שותה אקוימל. רק שתיה צלולה. כמו מים, מרק צח, ג'לי. נא להקפיד לא לשתות חם או קר על מנת לא לגרום להתכווצויות בקיבה. הכל פושר. ואכן להשתדל ללגום כמה שיותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל מילה בסלע...

לילך.פ
    09/03/2011

גם אני עברתי ניתוח לפני 3 שבועות ועברתי בדיוק את מה שאתה מתאר... אל דאגה תוך שבוע את כמו שור.... ושותה כמו גמל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למוטי

יעל הצפונית
    09/03/2011

תנסה מים בטעמים או תוסיף מעט תרכיז דיאט זה עשוי לעזור. שמעתי על הרבה שהתקשו בשתית מים רגילים וזה ממש הקל עליהם.
    שווה לנסות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם תענוג, תודה על התגובות.

מוטיס
    09/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מוטיס

נטלי א
    09/03/2011

מה שלומך? רציתי לדעת איך היה עם פרופ' רובין כי אני גם עתידה להתנתח אצלו, אני בתהליך הבדיקות.... הייתי אצלו ביעוץ... רציתי לדעת כמה זמן לקח לך לקבל תאריך מתחילת התהליך?? תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נטלי

מוטיס
    10/03/2011

אני עשיתי את הניתוח דרך קופ"ח מכבי ואני לא ממש יודע מה המשמעות של התור מבחינה זו.

בתאריך 2.1.11 עשיתי את הועדה הבריאטרית באסותא (מלב"י) ועדה שמכבי דורשים.
    שבוע אח"כ נפגשתי עם פרפ' רובין במשרדו במדיקל סנטר הרצליה, שם קיבלתי את הטלפון של רעות הפקידה שלו.

ולאחר כמה וכמה טלפונים עם רעות נקבע לי תאריך 6.3.11

זה פחות או יותר לוח הזמנים.

מקווה שעזרתי.
    מוטיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי לא הסתדר עם

לילך.פ
    09/03/2011

מים בטעמים כי יש שם חומצה כלשהי שעשתה לי בחילה.... יש תה קר של פריגת עם לואיזה מ ד ה י ם !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו