הצילו-צריך לעשות ספורט !!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצילו-צריך לעשות ספורט !!!
    מקס ברנר
    09/03/2011

מעולם לא אהבתי ספורט-אפילו כשהייתי ילד או נער.נולדתי פדלאה-הרבה לפני שאפשר היה להאשים בכך את המחשב האישי !כשסיימתי קורס קצינים, לפני המון שנים,נדרתי לא לרוץ עוד.לא תתפסו אותי על אופני ספינינג גם באיומי רובה צייד קצוץ קנה !
    מחר ייסתיים המנוי למכון הכושר,שבאופן חד פעמי ניתן לחודש.הייתי שם 3 פעמים-ורק כשקבעו איתי פגישה (הלכתי מתוך נימוס-לא כי התחשק לי ).לא אוהב ללכת לשם,לא אוהב להיות שם ולהזיע,וגם לא את כאבי השרירים שבאים אחרי האימון ונמשכים שבוע.כעת הם רוצים שאחתום לשנה.הרבה יותר מוסרי בעיניי לתרום את הכסף לצדקה.זה גם ישפר את הכושר שלי באותה מידה.
    גם שחייה לא רלבנטית-אני פוחד ממים, ולא מחפש הזדמנויות להוריד את החולצה אם זה לא ממש- ממש חיוני.
    אל תשלחו אותי גם לקנות מסילה או מולטי-טויינר.אין לי מקום בדירת השיכון שלי,לא חשק לטפס עליהם וגם לא תקציב לקנות מכונות מגושמות שיהפכו מיידית לקולבי פלדה.
    אז חוץ מהליכות מתונות בסביבות הבית-מה עוד אוכל לעשות-בדגש על פעילות בונת שריר ?

הושיעו !!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו-צריך לעשות ספורט !!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסי אין ברירה - תגובה

שולה זק
    09/03/2011

יש דברים שעושים כי צריך ולא מתוך אבה או רצון.
    אני בטוחה שתמצא לך את הפינה המהנה בחדר כושר אם אתה לא אוהב מים.
    אבל פורט מוכרח!! רצוי ומומלץ
    ראה את נעמי שלנו - ממש ספורטאית מדופלמת עכשיו.
    אני חושבת שאם תתחיל עם אופניים וקצת מסלול הליכה תראה שהשד לא נורא
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

אפרת
    09/03/2011

הרגת אותי מצחוק
    גם אני שונאת ספורט מכל סוג שהוא
    תעשה הרבה סקס זה גם סוג של ספורט חחחחחחחחחחחח
    וגם מהנה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין למידע עדיין

מקס ברנר
    09/03/2011

הבעיה שאני מצחיק אתכם,ולכן אתם לא קוראים עד הסוף !
    קיבלתי הוראה מהמנתחת לעשות גם פעילות כוח/פעילות בונת שריר כדי למנוע דלדול שרירים מוגזם.כרגע אנחנו לא מתמקדים בפעילות אירובית ובגמישות (שגם הם חשובים )אלא על בניין שריר ללא חדר כושר.
    אז הבדיחות על ה"ספורט הלבן" (שבין הסדינים )כבודן במקומן מונח,והזקן שצמחו הלבין כבר מזמן,אבל אין לזה שום קשר לספורט.פשוט בורא עולם סידר שזה יהיה מהנה כדי שאנשים ייטרחו להתרבות !לגהץ שתי חולצות זה כבר יותר ספורט ממשגל סטנדרטי.

בואו תעשו עוד מאמץ להחכים אותי !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין למידע עדיין - תגובה

שולה זק
    09/03/2011

היי מקסי,
    אני לא רק קוראת עד הסוף אלא גומעת כל מילה ואות שאתה כותב.
    הבנתי שאתה שונא ספורט (גם אני), אבל להבדיל ממך מתה על שחיה והליכה ברגל. כך שאני "מסודרת".
    מאחר ואין מנוס - חייבים לעשות משהוא למען חיזוק השרירים, אז תצטרך להתפשר ולעשות משהוא לא מתוך אהבה סוערת אלא מתוך אילוץ ולמצוא את השילוב הנכון שזה גם יצליח מבלי לבאס אותך. חשבת אולי על הליכה כל ערב? להתחיל מ- 20 דקות ולהעלות את הזמן כל כמה ימים.
    אגב - אני מכירה הרבה מנותחים שלא עשו ולא עושיםפ ספורט. זה בגדר המלצה למיצוק העור והעודפים.
    אני בטוחה שבסופו של דבר תמצא תחום שיעניין אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס

אפרת
    10/03/2011

אין עליך כל פעם מחדש אני צוחקת ממה שאה רושם,
    ונכון לגבי סקס זה באמת לא ספורט אלה להנאה בלבד.
    גם אני כמוך שונאת ספורט ניראה לי שעוד לא נולד האדם שיצליח להוציא אותי בערב מהבית להליכה!
    סתם אני פדלה , חייב ספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס אוליי זה יעזור

שלומי
    09/03/2011

קח 2 קופסאות שימורים בבית לפני השינה ותהפוך אותם למשקולות זאת אומרת שתעשה איתן את אותה הפעולה כמו בחדר כושר.
    ככה אתה גם עושה ספורט אומנם קליל אבל עדיין ספורט וגם לא יוצא לחדר כושר ומזיע מול כולם את ועצמך לבד.

עוד פעילות טובה קח שרפרף קטן או שתיי ספרים עבים ותעשה עלהם פעילות אירובית קלה לעלות ולרדת כמה סטים כאלו עושים את העבודה טוב מאוד.

2-3 סטים של הליכה במקום בתוספת של קופסאות שימורים שמעילות את הידיים יעשו את העבודה

יוצא שגם חסכת כסף למכון כושר וגם אתה עם עצמך לבד פעילות ספורטיבית

(מומלץ רק למקס כל השאר אל תיהיו עצלנים לכו לחדר כושר)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי....

לילך.פ
    09/03/2011

גם חגי שלי עצלן מארץ העצלנים אבל לאחר מסע שיכנועים מפרך וטגליצירידים בשמים הוא התחיל חדר כושר לפני כשנה... כשהגיע לחדר הכושר לא הבין מה עושים שם ולקח אימון אישי , כיום הוא הולך לחדר כושר רק עם מאמנת אישית, הוא עשה הפסקה של חודשיים כשאף אחד לא ישב לו על הוריד אבל החליט לבד לחזור ... אומרים שכשעושים כושר יש חומר שמשתחרר ומתמכרים אליו ... גם אני שמחתי מאד לחזור לחדר כושר ואם ההיתה שואל אותי לפני כמה שנים כשאילצתי את עצמי ללכת לחדר כושר (וראיתי את הכוסיות נהנות ) אם אני נהנת התשובה היתה סבל, סבל , סבל...

בקיצור מקס עד שתתמכר תקח מאמן אישי אני יכולה לסדר לך בזיל הזול יחסית למה שלוקחים היום והוא יגיע עד אליך הביתה ויאמן אותך 3 פעמים בשבוע... אמנם יעלה לך אבל תראה שאחרי 3 חודשים מכסימום אתה כבר לא תוכל בלי השגרה הזאת!!!

אם תרצה אדאג לך לשבוע ניסיון אצלי בחדר כושר ונלך יחד ... תראה יהיה כיף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה

רונית
    10/03/2011

אנה תשובה בהקדם זקוקה לרופא לניפוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיימתי את החודש במכון

מקס ברנר
    11/03/2011

המנוי נגמר-הרגשה משכרת !מרגיש כמו אסיר שהשתחרר מהכלא ומציעים לו לחזור לתא ולשלם עבור זה.
    הלכתי קצת על המסילה ועשיתי סיבוב (בהסתכלות בלבד )בין מכשירי העינויים שהומלץ לי להתאמן עליהם
    לילך-תודה על הצעתך,אבל גם כשזה קרוב לבית קשה לי להתמיד.ומאמן אישי? (עברתי 3 אימונים )זה מישהו שגובה סכום תלת ספרתי כדי להורות לך לעשות דברים קשים שאתה לא אוהב והפרס-התכווצויות שרירים.אולי יותר נכון שהוא ישלם לי עבור נכונותי !!!
    עדיין מחפש פעילות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו