מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תמונת גוף עדכניתורד10/03/2011
היי צילמתי את עצמי עכשיו עם השמלה החדשה שלי מקסטרו
שוקלת כרגע 73.7 עוד פחות מ-7 ק"ג ליעד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת...
ורד10/03/2011לא יודעת אם רואים כל כך שינוי כי "בורכתי" בגוף מעוגל חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד ורד ורד.....
ליאתול10/03/2011תתגאי בגוף המעוגל שלך הוא יפה ונשי!!!
יופי הוא לא רק חיצוני ואת ניראת יפה גם מבפנים!!!
אני ממש מאושרת לראות שנשאר לך רק עוד 7 קילו ואת כזו מהממת.
תמשיכי כך ותשמחי בחלקך כי את מדהימה....
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימה
אפרת10/03/2011מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לי למות מקינאה...
לילך.פ10/03/2011איזה פצצצצצצצצצצצצצה .... באיזה משקל התחלת ? אני מתחילה לאבד תקוה אחרי שהמשקל שלי נתקע.... ויש לי לרדת רק עוד 48 קילו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לילך שאת חסרת סבלנות
מקס ברנר10/03/2011כמו נערה בגיל ההתבגרות?!
אנחנו הרי עברנו משהו בחיים תוך כדי הוספה והפחתה של מאות ק"ג !
בואי נניח שבחודשיים הראשוהים תורידי (במצטבר )15 קילו ואח"כ עוד חצי קילו עד קילו בשבוע-כולל השבועות המשבריים-איפה תהיי בסוף השנה?!
בכל הכבוד לכולן-הבחורה הכי לוהטת בפורום היתה המנוחה מרלין מונרו,והיא לבשה 44 !כמה מן ייקח לך עד שתלבשי 46 ?
את לא יכולה לנצח את עופר,דניאל,התיכוניסטים (ועוד כמה בחורות שנעשו צנומות ) בקצב ההורדה,אבל את יכולה לנסות עם כל הלב ולדפוק לעצמך את הבריאות.יש כל מיני טריקים להכנס לתת תזונה ולפתח מחסורים ויש גם איתותי אזהרה:הפסקת המחזור,פגיעה בשיער,שיניים וציפורניים,נזק נוירולוגי.
תעשי טובה-יותר מדי אוהבים אותך כאן מכדי להציע לך להקיא,לשלשל ולהרעיב את עצמך.
בשלב ראשון-תתחילי להשקל רק פעם בשבוע !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי
ורד11/03/2011התחלתי 106 ק"ג 1.65 ואני חצי שנה אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד איזה יפה את
אורנה LVIAA11/03/2011כל הכבוד !!!!!!!!!!111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי כפרה
לילך.פ11/03/2011אל תדאג אני לא מפגרת... סתם רק רוצה לחזור להיות כוסית כמו מלפני 7 שנים... ונתוני הפתיחה שלי היו פחות או יותר כמו של ורד ככה שחצי שנה מהיום אני קונה את השינוי שהיא עשתה... וזה שיש לי ילדים אמור רק לעזור לי שאני צריכה כל היום לדאוג ולרדוף אחריהם... אבל יהיה בסדר אני יפתח סבלנות רק שמצחיק אותי כמעט מעליב שהמשקל נתקע על מספר ולא רוצה לזוז אפילו חצי קילו כבר שבועיים פשוט ביזיון.... אתמול נפגשתי עם הדיאטנית והיא אמרה לי לקחת כדורי פרוביוטיק ולהמשיך כרגיל.... אני בצפייה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)