מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר אני עובר את הניתוחמוחמד13/03/2011
יום טוב לכולם
סוף סוף זה כן מגיע ומחר אני מוזמן ב 12 לניתוח שרוול אצל דר' גירון באוסתא חיפה
כך אני מסכם מסע של חודשיים עד להשלמת כל הנדרש.
אני חבר כללית ומנותח במסלול פרטי פלטינום - השתתפות עמצית 1500 ש"ח
התחלתי את המסע לפני חודשיים עם BMI 35.8 ומשקל גוף 116 מלווה במחלות כמו סוכרת ,דום נשימה בשינה ,כבד שומני ו.......
שולה אני מודה לך על התמיכה וההכוונה וזה עבד טוב מאוד.
אני אמשיך לכתוב ולעדכן אתכם חברים.
תודה ובהצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק13/03/2011תעדכן אחרי.
כמו כן אני אשמח אם תעדכן את עלויות הניתוח באסותא עם הפלטיניום. האם זה רק 1,500 ש"ח או לזה מתווספים הוצאות נילוות.
הצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות באסותא
מוחמד13/03/2011שולה לפי מה שנמסר לי ניתוח במסגרת כללית פלטינום יהיה 1500 ש"ח השתתפות עצמית + תשלום על סיכות עם זכאות להחזר כספי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחחחהה
ציפיטפוט13/03/2011וואו איזה התרגשות - בקרוב אצלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון עלויות
מוחמד13/03/2011אז כך
שולה לפי מה שנמסר לי ניתוח במסגרת כללית פלטינום יהיה 1500 ש"ח השתתפות עצמית + תשלום על סיכות עם זכאות 90% להחזר כספי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון עלויות - תגובה
שולה זק14/03/2011מעולה מוחמד. שמחה לשמוע שכך זה.
עכשיו אוכל לדכן את כל השואלים בנדון.
בהצלחה ותשמור על קשר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ליאורה13/03/2011אני 6 ימים אחרי ויכולה לספר לך שהסכרת שלי פשוט נמחקה!!!!!!!!! תהיה חזק, זה תהליך והכי חשוב תקשיב!!!! להוראות התזונה, אחרת באמת סובלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יניב13/03/2011כן גם אצלי למרות שלא הודרה סכרת בפועל וללא טיפול היו ערכים חורגים מעט מהמותר לפעמים אבל כל זה נעלם כלא היה ואני בטוח שלאחר תקופת הסתגלות קלה תתחיל להרגיש הרבה יותר טוב מכל הבחינות
כתבת שהתחלת עם 116,35 כמה היום?
שוב בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)