מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום המיוחל ב-12.4רחלי ב14/03/2011
שלום לכולם, אחרי שנעדרתי כמה זמן מהפורום...
זה אומנם עדיין לא סגור סופית אבל המנתח אמר לי שאנותח ב-12.4 בע"ה במדיקל סנטר בהרצליה. ומאחר ויש לי יום הולדת ב-11.4 זוהי אכן המתנה הכי יפה שאני יכולה לקבל. יום הולדת תרתי משמע.
אני כל כך מתרגשת ומחכה לזה, וזה למרות שהפסח הזה וגם יום העצמאות יהיה נטול חגיגות אוכל וברביקיו.
תאחלו לבעלי בהצלחה עם הילדים בזמן באשפוז...
תודה לך שולה שעזרת בעצותייך כדי לקדם את התהליך ושהכרת לי את ד"ר שוורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפע ברכות כפולות והצלחה
יניב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תחגגי בגדול - תגובה
שולה זק14/03/2011רחלי
תאמיני לי לא הכל בחיים זה אוכל.
את תחגגי בגדול.
בליל הסדר תאכלי מרק צח
ותקנחי בג'לי אדום ונחמד
וביום עצמאות, בלי נדר, תתני ביס פה ושם ותתענגי על כפית חומוס וכפית טחינה.
שמחה שיכולתי לעזור והכל יצא לטובה חחחחח (זוכרת שהיית בדרך ל.....).
זה רק מחזק את הדעה ש"אין שום דבר במקרה בחיים".
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!
רחלי ב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מתוקה!!!!
ליאתול14/03/2011שמחה לדעת שהכל מסתדר ומקווה שיחלוף קל וללא בעיות.
המון הצלחה וממתינה לשמוע ממך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
רחלי ב14/03/2011כמובן שאני אעדכן בהמשך. עזרת לי מאוד לקחת את ההחלטה לעשות את זה בהקדם ולא לחכות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
רוזי16/03/2011גם אני נותחתי שבע לפני פסח זה כיף כולם עולים במישקל ואת יורדתת כמו ששולה אמרה קצת מררק זה ישפר אתה ארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)