מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תגובתי לכתבה בNRGעופר16/03/2011
שלום לכולם, אני עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כ 8 חודשים. אני חייב לציין שחצי מהמגיבים כאן לא יודעים על מה הם מדברים. ניתוח לקיצור קיבה לא מיועד לאנשים עם עודף משקל של 10-20 קילו... מדובר באנשים עם בעיות משקל חמורות 40+ קילו להוריד. לכל אותם אנשים שאומרים שמדובר ב"עצלנים" שמחפשים את הדרך הקלה. אני מזמין אותכם לעשות קצת מחקר ולהבין שאדם עם השמנת יתר חולנית, שהקיבה שלו פי 4 או 5 מהגודל של הקיבה שלכם, לא משנה כמה כושר יעשה תמיד יהיה לו את הכמות של האוכל שיצטרך להכניס. לכן אני לא אומר שניתוח זה הדבר הכי טוב וזה בטח לא הפתרון הראשון, אבל לחלק מאיתנו זה בהחלט הפתרון האחרון. אני יכול להגיד לכם שאם אני לא הייתי הולך לניתוח הייתי מת ממחלות ו/או התקף לב בעוד 5-10 שנים. כל מי שניגש לניתוח יודע שיש סיכונים, אבל האיכות חיים שאני הרווחתי, המחלות שנעלמו (סכרת, לחץ דם, כולסטרול ועוד ועוד) שוות את הסיכון שלקחתי. הסיכוי של אדם עם השמנה חולנית לעבור את גיל 50 הוא בערך 50%... כלומר 1 מ-2 .... תחשבו על זה... הסיכון בניתוח הוא הרבה יותר קטן... והרווחתי את החיים שלי, הייתי חצי מת בכל מקרה... -
שלכם, עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמן, כן יהי רצון!!!
דניאל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה ראיתה שכתוב
לילך.פ16/03/2011שהניתוח לאנשים שרוצים לרדת 10-20 קילו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
עופר16/03/2011בטוקבקים בתחתית הכתבה רשום שם שאנחנו עצלנים ולכן כל אחד שצריך להוריד 10 קילו הולך לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר הצדק איתך
אפרת16/03/2011אתה צודק בהחלט כל מילה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא צרף לינק
מקס ברנר17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)