הלחץ גובר וגובר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הלחץ גובר וגובר
    מור
    16/03/2011

ביום ראשון הקרוב אני משתרוולת אבל מאז המוות של אותה אחת אני בלחץ שאני בעצמי לא אצא מזה מה אתם אומרים לעשות בשביל לצאת מהמצב של הלחץ והפחד ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלחץ גובר וגובר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט לחשוב על משהו אחר - תגובה

שולה זק
    16/03/2011

מור יקרתי, יש עשרות דברים שאת יכולה לחשוב עליהם ולהעסיק עצמך.
    למשל - מה תקני לעצמך אחרי שתרדי 10 קילו ראשונים.
    או - האם אחרי 30 קילו פחות וגוף מעוצב, חברתך שלא ראתה אותך שנים...תחלוף על פנייך מבלי לזהותך????
    את יכולה סתם להוציא מרץ על ניקיונות וכביסות או ללכת לסרט טוב ולקנח בארוחה (דיאטטית חחח).
    מור - הכל יהיה בסדר. את רואה את כל המסרים החיוביים כאן. מאחורי המסרים יש אנשים - שאת חלקם הגדול אני מכירה. תאמיני לי....הניתוח זה פלאים. השינוי מגיע כל כך מהר שהאושר ישטוף אותך כל רגע ורגע.
    אז אנחנו מחזיקים אצבעות ומחכים יחד איתך ליום א' המיוחל.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מור
    16/03/2011

תודה שולה את אישה מופלאה אני אעשה את כל הדברים האלה בשביל להעסיק את עצמי [ :

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכירה מישהו שעושה מדיטציה ?

מקס ברנר
    16/03/2011

או דמיון מודרך ?אם כן בקשו שילמדו אותך לעשות מדיטציית "מקום בטוח". (קצת קשה להסביר את זה מרחוק,אבל בחצי שעה של מפגש תלמדי את זה בלי קושי ).זה מאד מרגיע.גם כששוכבים בחדר ההמתנה לניתוח ומחכים לתורך.
    מה עוד?תמצית רסקיו,תפילה,תהילים-כ"א ומה שמרגיע אותו.תרגילים להסחת הדעת, כמו שהציעה שולה,עד כמה שאת מתחברת לתרחישים-יעילים.
    חשוב שתביני שאת לא לבד-כל מי שדיברתי איתו (בפורום ובמקומות אחרים )חשש שייקרה לו משהו.רבים קיימו שיחות עמוקות עם בני זוג או בני משפחה אחרים,כתבו מכתבים,ערכו רשימות של מסמכים כספיים וסיסמאות גישה באינטרנט שלא נערכו עד לאותו מועד.זה בסדר גמור !!!
    אף הסיכויים שהכל יעבור בשלום מצויינים,זה טבעי ונורמלי להיות בלחץ.תכתבי לנו באיזה שעה הניתוח ונחזיק לך אצבעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא שאני איש מאמין.....

דניאל
    16/03/2011

אבל הכל בידי שמיים, או הגורל או תקראי לזה איך שתרצי.....

אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה בלידות....
    זה לא מונע מנשים להיכנס להריון.....

אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה בתאונות דרכים.....זה לא מונע מאנשים להיכנס לרכב ולנהוג....

אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה מסרטן הריאות.....זה לא מונע מאנשים להמשיך לעשן....

ואני יכול להמשיך כך בדוגמאות בלי הפסקה.....

הסיכוי שלך לחיים איכותיים ובריאים לאחר הניתוח - גבוה במיוחד..

שווה את הסיכון של 0.3% - תאמיני שאת תהיי בצד הנכון של הסטטיסטיקה

בהצלחה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו שאני עשיתי...

מוטיס
    17/03/2011

פשוט וקל...

כמו כל שיקול בחיים שמתי על כף המאזניים מה שווה לי יותר ומה שוקל יותר.

וברגע שהגעתי להכרה ש: "למרות שזה לא מרגיש כך, להסתובב כמו שאני מסוכן הרבה יותר מפרוצדורת השרוול"

וגם להבנה של: "האופציה שלי ליזום ניתוח תמיד יותר טובה מכך שאכנס אליו בחירום (צינתור, מעקפים, וכד...)"

והיום שבוע וחצי אחרי אין לי בכלל בכללללללללל ספק שבחרתי נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה לקרוא את דבריך- תגובה

שולה זק
    17/03/2011

בהצלחה בהמשך
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כריתת כיס מרה

ליאורה
    18/03/2011

לפני חמש שנים עברתי את הניתוח, אמרו לי באמת שאני לא אוכל לאכול דברים שמנים, הניתוח אז עבר בקלילות ומאז אכלתי רק דברים שמנים...... ועליתי בממוצע ב15 קילו עד השרוול לפני 10 ימים, חיים מעולה גם בלי המחסן הזה.
    דרך אגב כמו שאמרתי אני 10 ימים אחרי בשרוול ונולדתי מחדש!!!!!!!!!!!
    שווה את הכל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהי בסדר

יעל
    17/03/2011

אני נותחתי באסותא חיפה לפני שבועיים. גם אני הייתי מלאת חששות, ופחדתי שלא אתעורר מהניתוח, בפרט כזה ניתוח אלקטיבי, ולא ניתוח חירום שחייבים לעשות אותו ויהי מה.
    הכל עבר בסדר גמור. 3 ימים אחרי הניתוח כבר שיחקתי בתחרות ברידג, ואחרי ארבעה ימים חזרתי לעבודה.
    תאמיני במנתח שלך. יש לו ניסיון והוא יודע מה הוא עושה.
    יהיה בסדר, אל חשש.
    את יוצאת לדרך חדשה, ושיהי לך בהצלחה. קחי את הדברים בצורה חיובית והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם

מור
    17/03/2011

אז ככה הניתוח שלי יוצא ביום ראשון אמרו לי לצום מ6 וחצי בבוקר כי אני אעבור אותו ב2 וחצי בצהרים חחח אני רוצה לראות את עצמי לא אוכלת כמה שעות אני בטח יתן ביס באחת האחיות שמה :D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור נשמה

רוזי
    17/03/2011

כולנו חששנו גם אם לא שמענו על מקריים חריגים קחי נישימה חישבי חיובי על שינוי בחיים קחי דוגמאות מאיתנו ניראים טוב מרגישים מעולה והכי חשובבב ושובבבבב חיוך את עושה צעד נבון מדהים שיהיה לך פורים שמח ומלא חיוכים ואהבה בהצלחה מחכים לך בגדול רוזי זבטאני גם בפייססססססס 0503337236 בכול שעה אני פנויההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור

לילך.פ
    17/03/2011

משנכנס אדר מרבין בשמחה.... אז תשכחי מהכל ... ותחפשי מה עושה לך כיף... אולי ללכת לקנות ג'ינס מידה 42 ולשמור אותו לימים היפים שיגיעו...

אני עברתי ניתוח לפני חודש את מוזמנת לעשות חיפוש תחת השם לילך . פ ולקרוא את הימים והשעות שלי מלפני הניתוח.... החשש מובן וכולם פוחדים שלא יתעוררו זה מובן מאליו... כשאני נישקתי את הבן שלי בן 1.3 שנה כשהוא רדום ויצאתי מהבית לקראת הניתוח לא אגיד לך שלא בכיתי ופחדתי שזאת הפעם האחרונה שנתראה... אבל עשיתי מדיטציות, שמעתי מוזיקה שאני מאד מאד אוהבת והתפללתי זה מה שעזר לי לעבור את השעות הקשות שלפני הניתוח.... בהצלחה יקירה... נחזיק לך אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך

מור
    17/03/2011

את יכולה בבקשה להביא לי קישור למה שכתבת כי אני לא מוצאת תודה [:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור תתקשרי אלי!!!

לילך.פ
    18/03/2011

אני לא נותנת לך שום קישור לשום מקום... סתם ההיתי עצבנית והכנסתי קישור שעלול להפחיד... תחשבי ששעה וחצי של שינה ואת אחרי... תתקשרי אליי 052-4475100 בכל שעה אני לא צוחקת... אני בגלל משהיא כאן ששמה קישור ביטלתי ניתוח ורק אחרי 4 חודשים היה לי את האומץ לקבוע שוב ניתוח ... בדיעבד מסתבר שזה היה לטובה כי המנתחת הקודמת לא הסכימה להוציא לי את הכיס מרה והאחרונה כן הוציאה... אבל בהחלט הרגשתי בזבוז נוראי של זמן יקר אז חבל על הזמן היקר... תתקשרי אשמח לעזור לך לעבור את ה 48 שעות הללו.... ואל תחשבי על כלוםם!!!! אל תפתחי שיחות בנושא עם אנשים אחרים... ואל תספרי שאת עוברת את הניתוח עד כמה שניתן!

יום א בערב את אחרי , יום שני קצת סובלת, שלישי קצת מקטרת ורביעי מודה לאלוהים על הצעד... וכעבור כמה חודשים את קובעת איתי באיזה קניון ללכת לפוצץ על בגדים מתאים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו