מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני עשירהרותי17/03/2011
היןם בצעתי את הבדיקה האחרונה וב-US גילו לי אבן נודדת 1.2 ס"מ.!!!
הרופא שביצע את הבדיקה אמר שאפשר יהיה להוציאה בעת ביצוע ה"שרוול.
האם יש כאן משהו שעבר גילוי דומה? אשמח אם תשתפו אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותיהיקרה
רוזי17/03/2011כן יש פה נשים שעשו 2 ניתוחים הוצאת אבנים מכיס ושראול הכול בסדר אין ממה לחששוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך רוזי "המעודדת"
רותי17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רותי
יעל הצפונית17/03/2011אני עברתי את הניתוח שרוול משולב עם הוצאת כיס מרה וקבלתי "מתנה" 8 אבנים בקופסה...
החלמתי היתה קלה והכל בסדר.
חשוב לעבור את הפרוצדורה הנ"ל אצל כירורג שמומחה בשילוב שני הניתוחים גם יחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת???
רותי17/03/2011הוצאת האבן פירושה הוצאת כיס מרה? אני מזועזעתתתתתתתתתתתתתתתת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לביאה בברנג'ה - תגובה
שולה זק17/03/2011את בחברה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברתי עם המנתח: אל תדאגי נטפל גם
רותי17/03/2011בזה...יהיה בסדר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית-אבנים בכיס המרה זו בעיה נפוצה
מקס ברנר17/03/2011אצל שמנות
ושנית-לאחר כריתתו יהיה לך יותר קשה לעכל שומנים, וייפחת הפיתוי לאכול מטוגן.
אמרי מעתה-הכל לטובה.אפשר לחיות יופי בלי הכיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית-אבנים בכיס המרה זו בעיה נפוצה - תגובה
שולה זק17/03/2011מקסי......לכלתי כרתו את כיס המרה והיא אוכלת הכלללללללללללללל אבל הכל. כולל שומנים ומטוגנים ומרגישה מעולה. ממש פלא רפואי. כנראה גם זה אינדיבידואלי. עושה רושם שהשומנים מתעכלים אצלה יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיס המרה לא מייצר כלום
מקס ברנר17/03/2011הוא רק מאחסן את מלחי המרה המשמשים בפירוק שומנים.רוב המנותחים מתקשים בעיכול מזון שומני מאד.אצל כלתך-כמו שאמרו חז"לינו בהקשר אחר-"אהבה דוחקת את הבשר" (אהבת המטוגנים כוונתי ).
ורותי תצטרף למועדון היוקרתי:משרוולות נטולות כיס מרה-ובראשי תיבות:"מנכ"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס : אומר מעתה - איזה כייף לי
רותי17/03/2011עם כאלה ידידים מי צריך מטוגנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
ליטל17/03/2011אני גם עברתי שרוול וכיס מרה ביחד. הכל עבר בסדר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 26 ימים לניתוח - תודה לך ליטל
רותי17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)