מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לגביי ממרח תמריםשלומי17/03/2011
האם מותר לאחר ניתוח לאכול תמרים או ממרח תמרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי ממרח תמרים - תגובה
שולה זק17/03/2011שלומי,
כשאני קוראת את הודעותיך - אני אוטומטית רעבה!!!!
לעניות דעתי מותר. נחכה לפסיקתה של הילה.
אני מציעה שתרכז רשימה של סוגי מזון שאתה אוהב ורוצה לדעת אם מותר וכמה זמן אחרי הניתוח ותשאל את הילה.
באופן עקרוני לאחר כמה חודשים אפשר לאכול (כמעט) הכל. וכמו שנאמר ויאמר בעתיד - יש לנסות ולראות איך הגוף מגיב. כל אחד מגיב אחרת.
שיהיה סופ"ש נעים וטעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ההצעה שלי עדיין...
שלומי17/03/2011רלוונטית.
כולה 35 40 דקות נסיעה והרעב עובר מיד אחר כך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ההצעה שלי עדיין... - תגובה
שולה זק17/03/2011אני מבטיחה לממש את ההזמנה. אין סיכוי שאוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אשמח לתשובה בהקדם
שלומי18/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרח תמרים
ליאורה18/03/2011שלומי מה קורה ? שבת שלום!
אכלתי חצי כפית ממרח תמרים ביוגורט וכמו שראית אתמול אני בסדר גמור!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מתי הילה תגיע,אז לשאלתך
מקס ברנר18/03/2011תמרים שלמים עם קליפה-לא-סיבים גסים
ממרח תמרים-בחפץ לב.אם תרגיש חתיכות,תוציא אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי ממרח תמרים - תגובה
הילה כהן19/03/2011ממרח תמרים כמו תמר מכיל סיבים וגם הרבה סוכר שמוסיפים לו כך שאפשר אבל בכמות מוגבלת כפית שתיים (אם אני זוכרת נכון יש גם עיניין של כבד שומני- אז לא מומלץ להרבות בסוכר)
תמר כבר מכיל יותר סיבים ואותו אפשר לאכול 6 שב' אחרי הניתוח
פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)