מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הילה-אם את בסביבה-תני הנחיות לפסח !מקס ברנר19/03/2011
על פני הדברים לא צריך להיות נורא מסובך:בשר,ביצים,תפ"א,פירות,ירקות,מוצרי חלב-כל אחד לפי הוותק שלו והכללים החלים,לחם וקרקרים מחוץ לתחום.
ארבע כוסות סביב שולחן הסדר כנראה כבר לא נשתה !! כמה בכל זאת אפשר?(הח"מ היה לוגם יין נלהב ).
אבל מה עושים עם המצות?!עוברות סביר ?
ומה אוכלים בסעודת החג-במיוחד עם הכלל המעצבן שלא לערבב אוכל ושתיה
מה עם עוגיות הפסח הידועות והאהובות ?
עוצו עצה לקראת הפסח הראשון עם קיבת פעוט !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למקס ולשאר החברים...
לילך.פ19/03/2011וואי כמה שהצחקתה אותי... תן לגמור את פורים המעפן הזה עם כל משלוחי המנות והממתקים שמסביב ואח"כ דבר על פסח... אבל באמת אתה צודק!! מה על מצות ? לא נראה לי שזה עובר טוב.. הרי עם קיבת הטורבו הקודמת שלנו זה לא הלך חלק אז עם הקיבה הלפלפית שלנו ?!
ובאמת מה לגבי יין אפשר תירוש ?
והעוגיות של פסח - אני מתכוונת לעוגיות בצורת פרח - הענקיות אלה נדמה לי שקוראים להם עוגיות יין ... יש כאלה גם מלבניות עם חורים ... נראה לי שיסכימו לנו לאכול רק את החורים...
אוי הולך להיות מצחיק בליל הסדר..... בטח סוף סוף נתמקד באגדה ולא באוכל...
אתמול בערב הוזמנו חגי ואני לארוחת ליל שישי אצל גיסתי ואחי שיחיה ... המרוקאית עשתה לכבודינו שולחן עמוס בכל טוב ומיני סלטים וזאת לאחר אזהרה שלא תגזים כי ה"קליינטית" הכי גדולה שלה כבר לא מתפקדת... כמובן שלא עזר כלום ואני עומדת מול שולחן עם : סלט תירס, סלט כרוב, סלט מטבוחה, סלט עלים וירקות ,חומוס, עוף בגריל, אפונה עם קציצות, קוסקוס עם שעועית, בורקס עם פטריות ועוד ועוד ... ואני שההיתי מורעבת מצאתי את עצמי אוכלת 3 קרקרים (טוסטעים) עם חומוס ומשולש של עוף...
את המשולש לא הצלחתי לגמור... וגיסתי לא הפסיקה למלמל אני לא מאמינה , אני לא מאמינה... אני שההיתי אוכלת מהכל ואוכלת כמויות של 3 גברים לא מצליחה לגמור משולש של עוף......... אני כל כך מאוהבת ברעיון הזה של לאכול מעט ולהתפוצץ שאני מאושרת עד הגג... אפילו שהמשקל יורד למטה בקצב של צב... עד עכשיו 9 קילו!
זהו חברים קצת שיתוף... התגעגעתי שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי פורים+מכיר את החוויה
מקס ברנר19/03/2011על החלק הקולינארי של פורים אני מנסה לדלג:הכהנת הגדולה לא מרשה לי עדיין אלכוהול,ובאשר לממתקים:הקצבת העוגות שלי זה שתי חתיכות קטנות בשבוע (מה שנהגתי לאכול עם הקפה הראשון של יום ראשון בשבוע).אין לי כוונה לבזבז את כל ההקצבה השבועית שלי על שני אזני המן מחורבנים מאיזה מכולת שכונתית !!אם זה לא מעולה אני לא מתקרב.תנוח דעתכם-שתי חתיכות העוגה השבועיות מתוכננות היטב כד שלא ייתבזבזו.השבוע זו היתה חתיכת עוגת מוס של אמי, ואקלר וניל של קונדיטור צרפתי.
ולגבי מה שאת מתארת אצל גיסתך:מוכר,משעשע ומתסכל כאחת !ערב שבת אצל הורי סמדר.הנוכחים בני 12 עד 79 מעמיסים צלחות, ואני מורח בריכוז רב אבוקדו על לחמית ונחנק מחצי מנה של דג.רק מה-את ה"כלום" הזה אני צריך המון פעמים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלוס או מינוס?
רותי19/03/2011קצב של צב אבל מינוס - איזה כיף לך!!!המשיכי כך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסח בדרך
רוזי19/03/2011מנסיון לפני שנה נותחתי שבוע לפני פסח נהנתי מאוד שלא שמנתי כול התקופה וירדתי מנסיון מרק ועוד פעם מרק הכי מרגיע הכי ברית מצות אסור לנות זה מנפח ביצה מותר תפוחי אדמה תישחו מהמצות והשוקלד יש פירכיות לאלה שאוכלים אז אחלההה חג חבריםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה-אם את בסביבה-תני הנחיות לפסח ! - תגובה
הילה כהן21/03/2011זה בדרך לשולה מקווה שנצליח להעלות קישור
לגבי המצות ו4 הכוסות: איכשהו ההגדה מסודרת טוב כך שיש רווחים בין המצות ליין
4 כוסיות קטנות של יין אפשריות בהחלט- קח בחשבון את הקלוריות שאתה "מרוויח" בזכותן. כדאי לטול כדור של 20 מ"ג לוסק או אומפרדקס להגן על הקיבה לפני .
מצות - אפשר לאכול סביב חודשיים מהניתוח כמות קטנה כרבע מצה בכל ארוחה כדי לא להגיע לחסימה. עדיף מצות מכונה ולא מצה שמורה שקשה יותר לעיכול.
כרפס - לאכול רק עלים ולא גבעולים שמכילים סיבים גסים
עם השאר אין בעיה (מלבד דחיסות קלורית גבוהה )
כאמור ננסה להעלות המלצות שכתבתי לפורום בהמשך
פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)