מה עם אורז באיזה שלב מותר?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה עם אורז באיזה שלב מותר?
    ליאורה
    19/03/2011

אני נמצאת 12 יום אחרי הניתוח בתזונה תונה ומסתדרת מצויין. מישהו יכול להגיב לגבי אורז?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עם אורז באיזה שלב מותר?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדף ההוראות שקיבלתי ב-מלב"י

מקס ברנר
    19/03/2011

אני למד שמתחילים לנסות דגנים בשלב המעבר ללחם קלוי כלומר-לא בחודש הראשון !היכן בדיוק בחודש השני כדאי לברר עם הדיאטנית המלווה אותך.בכל מקרה מתחילים אורז,קוסקוס ודומיהם בכמות קטנה-2 כפות בערך.אם השרוול שלך עוד לא בשל לזה התחושה בהחלט לא נעימה-שיש לך מין "עיסה" תקועה שלא יורדת בקלות.אני התנסיתי בזה לראשונה אחרי 5 או 6 שבועות.
    כמובן מי שיודע אחרת,או קיבל הנחיות אחרות מוזמן לתקן.אלה מכל מקום ה"חמישה גרוש" שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי אישרו לאכול אורז וקוסקוס

לילך.פ
    19/03/2011

ב 24.3 נותחתי ב 16.2 ז"א 5 שבועות.... עכשיו מותר לי תפוח אגס ובננה מלפפון עגניה וחסה הכל מקולף (לגבי החסה נראה לי שטעו כך שאני לא ממהרת לאכול)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאורה

רוזי
    19/03/2011

אני שנה מהניתוח אחרי חצי שנה הצלחתי לאכול אורז
    לא מתעקל ביס 2 וזהו חכי קצת מרקים אם ירקות תפוחי אדדמה ועד היום לא מצליחה תמיד סבלנות את יכולה לנסות הכול ולראות איך את מגיבה מה שחשוב לאט לאכול הפסקה חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם אורז באיזה שלב מותר? - תגובה

הילה כהן
    21/03/2011

אורז אפשר לנסות 5 שבועות אחרי הניתוח בבכמויות קטנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו