לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו.
    עפרה
    19/03/2011

במהלך האישפוז ליווה אותי תחושת הקאה וכשהייתי באה להקיא הייתי יורקת עם קרישי דם קטנים , בבית החולים אמרו לי שזה בא מהקיבה וזה נורמלי...
    היום לאחר 4 שבועות קמתי בבוקר לשיעול טורדני (ומכל הלב...) ותחושות של הקאה ושוב שבאתי להקיא ירקתי עם קרישוני דם קטנים ולא הצלחתי לאכול משום שכל ביס ליווה אותו תחושה שהכל עולה למעלה.... האם מישהו חווה תופעה כזו..? ושאלה מטופשת לרופאים.. האם בשלב כזה לאחר הניתוח יכול להיווצר נקב בקיבה או משהו דומה..?
    אנא תגובתכם... תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו. - תגובה

שולה זק
    19/03/2011

שלום עפרה,
    אני מקווה שאחד הרופאים יכנס הערב ויתן תשובה.
    בכל מקרה ממליצה לגשת לרופא המטפל מחר ולברר הנושא, אפילו לצלצל לרופא המנתח.
    תרגישי טוב ושבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו. - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    21/03/2011

איזה ניתוח?
    אם אחרי שרוול או מעקף קיבה/תריסריון, בתקופה המיידית (יומיים שלשה) יכול עדיין להיות דם בקיבה מהניתוח עצמו או דמם קל מקו הסיכות. כשהכמות לא רבה, הדם נקרש ולא נראה כדם טרי בהקאה (אם ישנה). חודש אחרי, לא הכי הגיוני ויכול להיות קשור לפצע כלשהו באיזור (כיב) - האם את על לוסק/אומפרדקס? סיבה אפשרית אחרת: אם את מקיאה הרבה (או מנסה להקיא) הדבר יכול להביא לקרעים קטנים ברירית (הציפוי הפנימי בלבד) של איזור חיבור ושט-קיבה ולדמם קל.
    בכל מקרה - אם הדמום ממשיך (או הקאות וחוסר יכולת לשתות/לאכול - לגשת לרופא המנתח להערכה.
    מקוה שעזרתי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו