מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו.עפרה19/03/2011
במהלך האישפוז ליווה אותי תחושת הקאה וכשהייתי באה להקיא הייתי יורקת עם קרישי דם קטנים , בבית החולים אמרו לי שזה בא מהקיבה וזה נורמלי...
היום לאחר 4 שבועות קמתי בבוקר לשיעול טורדני (ומכל הלב...) ותחושות של הקאה ושוב שבאתי להקיא ירקתי עם קרישוני דם קטנים ולא הצלחתי לאכול משום שכל ביס ליווה אותו תחושה שהכל עולה למעלה.... האם מישהו חווה תופעה כזו..? ושאלה מטופשת לרופאים.. האם בשלב כזה לאחר הניתוח יכול להיווצר נקב בקיבה או משהו דומה..?
אנא תגובתכם... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו. - תגובה
שולה זק19/03/2011שלום עפרה,
אני מקווה שאחד הרופאים יכנס הערב ויתן תשובה.
בכל מקרה ממליצה לגשת לרופא המטפל מחר ולברר הנושא, אפילו לצלצל לרופא המנתח.
תרגישי טוב ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים או למי שתופעה זו עברה עליו. - תגובה
ד``ר דוד גויטיין21/03/2011איזה ניתוח?
אם אחרי שרוול או מעקף קיבה/תריסריון, בתקופה המיידית (יומיים שלשה) יכול עדיין להיות דם בקיבה מהניתוח עצמו או דמם קל מקו הסיכות. כשהכמות לא רבה, הדם נקרש ולא נראה כדם טרי בהקאה (אם ישנה). חודש אחרי, לא הכי הגיוני ויכול להיות קשור לפצע כלשהו באיזור (כיב) - האם את על לוסק/אומפרדקס? סיבה אפשרית אחרת: אם את מקיאה הרבה (או מנסה להקיא) הדבר יכול להביא לקרעים קטנים ברירית (הציפוי הפנימי בלבד) של איזור חיבור ושט-קיבה ולדמם קל.
בכל מקרה - אם הדמום ממשיך (או הקאות וחוסר יכולת לשתות/לאכול - לגשת לרופא המנתח להערכה.
מקוה שעזרתי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)