מתלבטת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    חיה
    22/03/2011

אני מאוד מתלבטת לגביי הניתוח ה-BMI שלי 38 הגובה שלי 1.50 המשקל 87 קילו.
    כלומר אני גבולית מבחינת ה- BMI.
    אין לי שום בעיה של לחץ דם גבוה או כולסטרול גבוה כך שמבחינה רפואית אני לא חיבת לעשות את זה, אבל אני מתוסכלת מהמראה ולא מצליחה להוריד כלום במשקל. למרות שאני מנסה לשמור ומתעמלת 4 פעמים בשבוע ל-45 דקות.
    1.אני חוששת שגם אחרי הניתוח לא ארזה.
    2. אולי אם אשמור על כל חוקי המנותחים:לאכול לאט, כמויות קטנות, בלי לחם, ומתוקים בלי לרמות בכלל אצליח להוריד.
    3.אם אני לא בסיכון אולי לא כדאי לקחת סיכון?
    4. אני גרה בחו"ל והביטוח משלם הכל מלבד 500 $

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצידה בקריטריונים- תגובה

שולה זק
    22/03/2011

שלום חיה,
    אני מבינה מדבריך שהמראה שלך לא לרוחך והיית רוצה להרזות ולהרגיש אחרת.
    אינך עומדת בקאיטריונים לניתוח, כך שעליך להחליט שאת לוקחת אחריות על עצמך ומץחילה לעשות למען הירידה במשקל.
    לפי דבריך את מתמידה בפעילות גופנית וזה מצויין. מה שעליך לעשות זה לשנות הרגלי אכילה וזאת את יכולה לעשות בעזרת דיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב קבוצת תמיכה או שיחות עם איש מקצוע , אני משוכנעת שתוכלי להביא לשינוי בחייך, להגיע לתוצאות ולהיות גאה בעצמך.
    גם ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, אלא שילוב של דיאטנית, פעילות גופנית, קבוצת תמיכה ומעל לכל רצון לשנות הרגלים ואורח חיים.
    מאחלת לך הצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו