מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבטתחיה22/03/2011
אני מאוד מתלבטת לגביי הניתוח ה-BMI שלי 38 הגובה שלי 1.50 המשקל 87 קילו.
כלומר אני גבולית מבחינת ה- BMI.
אין לי שום בעיה של לחץ דם גבוה או כולסטרול גבוה כך שמבחינה רפואית אני לא חיבת לעשות את זה, אבל אני מתוסכלת מהמראה ולא מצליחה להוריד כלום במשקל. למרות שאני מנסה לשמור ומתעמלת 4 פעמים בשבוע ל-45 דקות.
1.אני חוששת שגם אחרי הניתוח לא ארזה.
2. אולי אם אשמור על כל חוקי המנותחים:לאכול לאט, כמויות קטנות, בלי לחם, ומתוקים בלי לרמות בכלל אצליח להוריד.
3.אם אני לא בסיכון אולי לא כדאי לקחת סיכון?
4. אני גרה בחו"ל והביטוח משלם הכל מלבד 500 $
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצידה בקריטריונים- תגובה
שולה זק22/03/2011שלום חיה,
אני מבינה מדבריך שהמראה שלך לא לרוחך והיית רוצה להרזות ולהרגיש אחרת.
אינך עומדת בקאיטריונים לניתוח, כך שעליך להחליט שאת לוקחת אחריות על עצמך ומץחילה לעשות למען הירידה במשקל.
לפי דבריך את מתמידה בפעילות גופנית וזה מצויין. מה שעליך לעשות זה לשנות הרגלי אכילה וזאת את יכולה לעשות בעזרת דיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב קבוצת תמיכה או שיחות עם איש מקצוע , אני משוכנעת שתוכלי להביא לשינוי בחייך, להגיע לתוצאות ולהיות גאה בעצמך.
גם ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, אלא שילוב של דיאטנית, פעילות גופנית, קבוצת תמיכה ומעל לכל רצון לשנות הרגלים ואורח חיים.
מאחלת לך הצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)