תחושת רעב כבדה - עיזרו לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תחושת רעב כבדה - עיזרו לי
    ליבנת בר
    23/03/2011

לפני שבוע וקצת עשיתי שרוול - ואני אוכלת על פי ההמלצה. אבל תחושת הרעב קשה מאד.
    האם התחושה הזו תלך ותדעך?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת רעב כבדה - עיזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרטי מה את אוכלת - תגובה

שולה זק
    23/03/2011

כמה פעמים ביום
    ומה שותה וכמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתרגש ... גם לי היה את זה

לילך.פ
    23/03/2011

תאכלי יותר מעדנים , גבינות, קוטג'ים ותשתי אקטימל ... זה יעבור... אל תדאגי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני עברתי את זה

רוני
    23/03/2011

זו העבודה הרצינית והתהליך עצמו- תני לראש להקשיב לבטן- בשבוע השני אחרי ארבע כפות פירה את תראי שאת לא מסוגלת לאכול- התמקדי בחינוך הראש- אני עדיין בתהליך הזה- היום הייתי באירוע שמתי שתי קציצות- אחרי שנישנתי קצת קצת לפני דברים קלילים- לא סיימתי אפילו קציצה אחת- ושוב הבהרתי לעצמי שהעיניים גדולות מהבטן- ככה לומדים- היתרון הוא תחושת השובע שבזכותה אינך עוברת את ייסורי הרעב בדיאטה רגילה.

זה יסתדר ואת תהני מאוד מעצמך-בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו