ערב טוב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ערב טוב
    יעל
    23/03/2011

כאשר התחלתי להתעניין לגבי ניתוח, גיליתי את הפורום שלכם וזכיתי, וכבר כמה ימים אני נכנסת לפורום המדהים הזה , וואו כמה תמיכה.
    תבורכו.

אז ככה אני שוקלת לעשות ניתוח טבעת אצל אבינוח , BMI שלי 41.5 , וכבר הרמתי ידיים מכל הדיאטות. בתהליך של בדיקות וממתינה לועדה.
    אני בת 37 , ורוצה (חיייבת ) להוריד במשקל!בדיקות הדם שלי זוועה!!
    מי מכם יוכל לתת לי פרטים מהידע שלכם לכמה זמן הטבעת, איזה שלבים עוברים ובכלל למה לצפות, לגבי אוכל בהמשך...איך המוח (כי שם זה מתחיל) יקבל את השינוי החדש...כל פרט יתקבל בברכה.

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליץ לך דווקא שרוול

רוני
    23/03/2011

היי לך
    ראשית ברוכה המצטרפת, את בהחלט צודקת - אני נמצא בתהליך המורכב הזה של לחנך את עצמי ולאזן בין הראש "הרעב" לבטן "השבעה".
    עברתי שרוול והשלתי כבר אחד עשרה קילו (שלושה שבועות).
    הניתוח הוא כלי נהדר שבעזרתו תוכלי לעבור את השינוי החשיבתי אבל הוא אינו פתרון מושלם אם לא תלמדי לעשות את החשיבה הנכונה. מה שכן- הוא יתן לך הזדמנות נהדרת ללמוד זאת מבלי להיות רעבה- וזה יתרון עצום לשמנים כמותנו.
    אני ממליץ לך שרוול ולא טבעת משום שעם שרוול תוכלי להינות מכל המאכלים (כמעט) אבל במידה- בעוד שטבעת תגביל אותך למאכלים מסויימים לכל ימי חייך- לשניהם תוצאות דומות.
    הניתוח עצמו- אינו נורא כל כך- קצת כואב יומיים שלושה ראשונים- אני עצמי הצטרפתי כמוביל משלחת לפולין בתוך פחות משבועיים אחרי הניתוח וחזרתי בשלום... כך שהוא אינו נורא כל כך (אם כי הייתי ממליץ לך לנוח לפחות שבוע... ולטוס רק אחרי חודש...)

בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרשי לי להוסיף

ליאתול
    23/03/2011

אני אחרי שרוול וחברה טובה שלי אחרי טבעת ולכן אני יכולה לאמר לך בפה מלא שזה מאוד אינדיבידואלי מפני שחברתי אוכלת כמעט הכל למעט פסטה ש"לא יושבת" לה טוב.

ויש כאלו שמתקשים לאכול דברים אחרים .
    ההבדל העיקרי הוא שלמי שיש קושי במשמעת עצמית אני הייתי ממליצה לו על שרוול אך מי ששולט באופן יותר רציני בהחלטותיו יכול גם טבעת .
    זה ממה שלמדתי מניסיוני וניסיונה של חברתי .
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל

רוזי
    24/03/2011

ברוכה הבאה אני רוזי זבטאני נותחתי לפני שנה ירדתי 30 קילו בית חולים וולפסון אני מחולון בפייס גם רוזי זבטאני בהצלחההה נותחתי שראול מאושרת ממני אין הסכרת נעלמה לי מרגישה קלילה ויפה חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לכולם

קרן
    25/03/2011

תודה על התגובות
    רוני - כול הכבוד בהצלחה בהמשך! . האמת שאני לא פחדת מניתוח או כאבים אחריו, אני פשוט רוצה לעשות שינוי ולכל חיי, הבנתי ששרוול נותן אפשריות של אכילה יותר וטבעת לא ...הכוונה לכמויות או לסוג אוכל?
    שולה- אכן יש לי התייעצות עם מומחה, מניחה שזה יתן לי תמונה ברורה יותר, ולא לא אוהבת מתוק, לעומת זאת ספגטי וכל סוגי הפחמימות עדיפות אצלי.
    ליאת- תודה על הטיפ ( :
    רוזי- את מההמממת!!! - איזה סוג ניתוח עברת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל

קרן
    25/03/2011

אני נותחתי לפני שבוע באסותא אצל ד"ר אבינוח - טבעת.
    כמו שהחברים מייעצים לך , תתיעצי עם מומחים ותראי מה טוב ויהיה נכון בשבילך.

מי שעבר/ה טבעת אשמח לטיפים :)

רוזי את נראת מדהים :) .....גם אני חולונית .

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יעל

רוזי
    26/03/2011

בכיף דברי איתי 0503337236

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרןןן היקרה

רוזי
    26/03/2011

עברתי שראול בבית חולים מוולפסן לפני שנה ירדתי 30 קילו השארול מתאים לאנשים שאוהבים לאכול והמעקף למתוקים לנשנושים יהיה לך שינוי אדיר שיהיה בצלחה יש לי כתבה תקראי אותי בגוגל רוזי זבטאני שבת שלום גם בפייס בוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזזזזזזזזזי

לילך.פ
    26/03/2011

את נראה מעולה... אין דברים כאלה.... איזה רגלים?!
    לא מאמינה שיום אחד גם לי יהיו כאלה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילךךךךך

רוזי
    27/03/2011

אין לי ספקקקק בזה שאת כוסית עלללללללללללל תעשי ספורט הכול יהיה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו