סוף סוף סגרתי 10 ק"ג...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סוף סוף סגרתי 10 ק"ג...
    לילך.פ
    26/03/2011

חודש ו 10 ימים אחרי - הגעתי ל 10 קילו הראשונים ... אמנם כתבתי סוף סוף כי יש בי חשש ש"אצלי זה לא יעבוד" אבל הדרך נפלאה... מעולם לא נהנתי להוריד 10 קילו כמו הפעם... בכיף , ברוגע, בשלווה, אכלתי כמעט כל מה שרציתי אבל נהנתי גם מהדרך וגם מהביסים, מהטעמים הפסקתי להלחץ מזה שיגמר לי האוכל ואשאר רעבה...

חגי ואני נהנים ללכת למסעדה ולאכול יחד מאותה מנה....פשוט תענוג.

עדיין לא הבנתי את הלוגיקה של הסיפור הזה ואיך אחד יורד 15 בחודש והשני הרבה יותר לאט... את זה שאני אוכלת כמויות מזעריות ביחס למה שהיתי רגילה והמשקל זוחל אבל בסופו של דבר הוא יורד ... רוצה לאט סבבה לי יש את הסבלנות.... עושה ספורט פעמים בשבוע , מרגישה מעולה, כל כך מודה לאלוהים על שהוביל אותי לדרך הזאת.... כמה כיף , כמה כיף , כמה כיף לקבל את החיים בחזרה....

עוד 40 ק"ג למנאייק... :)

שלכם באהבה לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף סגרתי 10 ק"ג...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמרי מעתה:אני מאמינה באמונה שלמה

מקס ברנר
    26/03/2011

שאף על פי שיתמהמה בוא יבוא !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחתיין - כל הכבוד

רוני
    26/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאט????

ציפיטפוט
    26/03/2011

אני זוכרת את ההודעה שלך לפני הניתוח - כאילו זה היה אתמולללל- כבר 10 קילו???
    כל הכבודדד
    אני ממש שמחה בשבילך - תתמידי ותמשיכי ככה- בהצלחההה
    אם כל חודש 10 קילו - בקיץ את כבר עם ביקיני :))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך והמישקל

רוזי
    27/03/2011

בתקופה שנותחתי יניב היה איתי הייתי משתגעת מהירידה שלו ושל ריקי ואני תקועה כול הזמן אגב גם עכשיו אני תקועה כולם הגעו ליעד ואני לא כול 1 והגוף שלו אל תמהרי שולה אומרת לאט ובטוח כול אחד והקצף הכי חשוב שאת בירידה ו10 קילו ח לא פשוט בלי השראול לא היה יורד גרם צאי לספורט ותשקלי פעם בחודש שבוע טוב ילדה יפה לפעמים המיספרים פה לא נכונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף סוף 10

אפרת עוזיאל
    27/03/2011

כל הכבוד איזה יופי פשוט מדהים
    את מהממת ובהצלחה בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו