מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הייתי שמח לקבל הסבר לגבי משקאות תוסרוני26/03/2011
אני עומד לסגור חודש וקצת מתגעגע לדיאט קולה (כן כן אני יודע - לא בריא, התמכרות וכו')
הייתי רוצה לשמוע ממי שבאמת מבין מהם הסיכונים והסיבות למניעה.
תודה
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני זוכרת נכון אתה משרוול...
ליאתול26/03/2011אז מוגז לא מומלץ מכמה סיבות -
השרוול מתמלא אוויר ויש סיכוי שבמקום "גרפס" תקיא.
המוגז עלול להרחיב לך את השרוול.
והכי חשוב זה מוקדם מידי למוגז - אתה נחשב למנותח חדש וזה יקשה עליך בקיבה.
הבנתי מכמה מנותחים שאחרי כמה חודשים הם שותים מעט מידי פעם ומסתדרים עם זה.
מקווה שעזרתי עד שיענו לך שולה, הילה או אחד הרופאים.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה תוספת קלה - תגובה
שולה זק26/03/2011היי רוני,
תשובתה של ליאתול מושלמת, מעבר לכך שבאמת זה מה שחסר לך ? שתיה מוגזת?
מצאתי באחד הפורומים את תשובתו של דר' קידר והעתקתי אותה.
"שתיה מוגזת מאוד לא רצויה לאחר כל הניתוחים לטיפול בהשמנה.
הסיבות לכך הן רבות:
הכיס של הקיבה קטן, ולא יכול להכיל גז שמופרש מהשתיה , לכן עלול לגרום להרגשת חנק.
היא מגבירה צרבת
היא עלולה לגרום להרחבת הכיס ועליה במשקל בטווח הארוך."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תוספת קטנה לדברי החכמה שהושמעו
מקס ברנר27/03/2011למיטב זכרוני (לעולם יהא אדם זהיר...) בכנס נתניה סיפרה הדיאטנית שלנו על מחקרים די חדישים ,שמצביעים על כך שהגורמים הראשיים להתרחבות השרוול הינם הקאות חוזרות ושתיה מוגזת.
ועצה פרקטית לקראת היום הגדול שתחליט בכל זאת לחטוא קצת (לא בחודש הקרוב במטוטא ממך )מזוג את הקולה מראש לכוס, ותן לחלק מהגזים לצאת, כך שיהיה פחות מוגז.ואם כבר-קח קולה קלאסיק בבקבוק זכוכית-למה המשקה המכונה "דיאט קולה" שמזכיר כ"כ מי סבון?!
איך אמרו בעיירה של אבי בפולין הרחוקה?-אם כבר לאכול חזיר...אז שהשומן ייזל !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)