מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפני ואחרי - מה אומרים?עופר28/03/2011
לפני --- תמונה מיולי 2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
עופר28/03/2011תמונה ממרץ 2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוווא- אוווו!!
ציפיטפוט28/03/2011תקשיב חזרת אחורה בזמן - אתה נראה הרבה הרבה הרבההה יותר צעיר
וחתיך :))
כל הכבודדדד (שוב- בקרוב אצלי חחח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו עופר! איזה שינוי!!!
ג'ני30/03/2011אני רואה את התמונות שלך והשינוי מדהים!!!
אני כבר מצפה בקוצר רוח לניתוח שלי!
רק שיעבור בשלום!!
המשך כך!!
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים
רחלי ב28/03/2011וואוו עופר,
כל הכבוד!
בקרוב אצלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי , יש לי רק תמונות של לפני...
אלון ג28/03/2011אחרי ה 5.5 יהיו גם של אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון ג היקר
רוזי29/03/2011אתה נירא מדהים כמה זמן אחרי בהצלחה בהמשךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי ואלון
עופר29/03/2011בקרוב מאוד אצלכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי-זו תמונה מלפני !!
מקס ברנר29/03/2011אלון לא היה שמן במיוחד...
תארי לך איך ייראה בתמונה שאחרי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אלון
רוזי30/03/2011אני יודעת גם לי לא היה מישקל גבוהה אבללללללל שהיום אני רואה אז כמובן שיש הבדלל ענק בתמונות ובחיים לא יכול לראות את התמונות של לפני עדין אין לי את האומץ לעלות אותם מקווה שאיהיה שלמה אם עצמ ואעלה שאגיע ליעד שלי בעזרת השם עוד 10 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון אני אחרי מבטיחה שיהיו תמונות
ליאתול29/03/2011מקסימות של אחרי (בשלושה חודשים ירדתי 27 קילו ....)
שיהיה בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מקס "רק" 35 BMI אבל עם מחלות
אלון ג30/03/2011סוכרת, נויופתיה, לחץ דם וכולסטרול
לכל אלו שעשו ניתוח לפני שחלו אני אומר: ניצלתם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר- כך אני זוכרת אותך בפגישה
עדי29/03/2011שלפני הניתוח ב"קפה קפה" בלב המפרץ.
נראה כי עשית דרך מדהימה, כל הכבוד לך...
המשך הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמו מראה עיניים - תגובה
שולה זק30/03/2011עדי יקירתי, תמונה לא נושמת ולא מדברת....את צריכה לראות את במבינו ב- LIFE
זה לא להאמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא הייתי רואה בעיניים
צנובר30/03/2011הייתי חושב שעשית פוטושופ... אבל באמת כל הכבוד.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
עופר30/03/2011לא הייתי יכול לעשות את זה בלי אותה פגישה בקפה קפה בלב המפרץ...
עשיתי את הדרך בעזרתכם ואיתכם!
תודה!
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)