מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם יורדים במקומות שרוצים?א.א28/03/2011
אני מעוניינת לעשות ניתוח שרוול , אך חשוב לי לדעת האים אני ארד דווקה במקומות הרצויים, הבעייה שלי שיש לי הצטברות שומן ביריחיים ולא כל כך בגוף העליון.
אני גם מעוניינת לדעת אם הבעייה שלי שאני אוכלת קומפולסיבית תעלם.....
אז אם לא האם יש פתרון אחר?
תודה מראש על תשומת הלב
אני אוהבת את הפורומים שלכם! יישר כח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק28/03/2011שלום לך,
הניתוחים לקיצור קיבה הם לא ניתוחים קוסמטיים ולא ניתוחים "בקשתך".
יש לעמוד בקריטריונים ברורים, שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי, על מנת לעבור ניתוח כזה.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות : סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דוםפ נשימה.
BMI 40 ומעלה כל אחד כם ללא מחלות רקע נילוות.
לא ציינת גובה ומשקל על מנת לדעת אם את בקריוטריונים.
לגבי הפרעת האכילה שלך עליך לפנות לרופא ולהתייעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל...
א.א28/03/2011שולה תודה על התשובה. אבל אני נמצאת לפני ההחלטה האם הניתוח יעזור לי, כי הבעייה העקרית שלי היא התחושה הבלתי נפסקת לרצון לאכול, האם משהו חש כמוני והניתוח שרוול עזר לו להוריד הרגשה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל... - תגובה
שולה זק28/03/2011את לא עונה על השאלה אם את בקריטריונים!!!!!!!!
הניתוח עוזר לכל אחד לרדת במשקל.
רק שתוכלי לעבור ניתוח אם את בקריטריונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לשאלותייך
מקס ברנר29/03/2011ניתוח הרזיה זה לא שאיבת שומן ולא פיסול הגוף.אם יש לך מבנה" אגס" או "ים תיכוני" עם אגן,ירכיים וישבן רחבים-כנראה ירשת את זה מאמך/סבתך/דודותייך וזה גנטי.הפתעה נעימה:בניגוד להשמנת בטן זה לא מסוכן.אין ניתוח שמטרתו רק להכשיר את האיזור ל-סקיני ג'ינס ללא אובדן משקל בשאר הגוף !!
לשאלתך השניה-שרוול ומעקף גורמים להפחתה ניכרת ברעב.זה פותר במידה מסויימת את השיבושים במרכז הרעב והשובע,,אבל המתנה הזו היא לא לכל החיים-זה חלון הזדמנויות לאימוץ הרגלים שונים להמשך הדרך.
ותביני-העובדה שאת לא חושפת גובה,משקל ו-BMI מעוררת כאן חשד שאת לא באוכלוסיה שבשבילה הומצא הניתוח-אלה שנמצאים בסיכון בריאותי אמיתי בעקבות משקל גבוה מאד ולא רק סובלים מפרופורציות לא מושלמות וחיבה לממתקים.
ואם טעינו בך-מתנצלים מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)