האם יורדים במקומות שרוצים?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם יורדים במקומות שרוצים?
    א.א
    28/03/2011

אני מעוניינת לעשות ניתוח שרוול , אך חשוב לי לדעת האים אני ארד דווקה במקומות הרצויים, הבעייה שלי שיש לי הצטברות שומן ביריחיים ולא כל כך בגוף העליון.
    אני גם מעוניינת לדעת אם הבעייה שלי שאני אוכלת קומפולסיבית תעלם.....
    אז אם לא האם יש פתרון אחר?
    תודה מראש על תשומת הלב
    אני אוהבת את הפורומים שלכם! יישר כח

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    28/03/2011

שלום לך,
    הניתוחים לקיצור קיבה הם לא ניתוחים קוסמטיים ולא ניתוחים "בקשתך".
    יש לעמוד בקריטריונים ברורים, שנקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי, על מנת לעבור ניתוח כזה.
    BMI 35-40 עם מחלות נילוות : סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דוםפ נשימה.
    BMI 40 ומעלה כל אחד כם ללא מחלות רקע נילוות.
    לא ציינת גובה ומשקל על מנת לדעת אם את בקריוטריונים.
    לגבי הפרעת האכילה שלך עליך לפנות לרופא ולהתייעץ איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל...

א.א
    28/03/2011

שולה תודה על התשובה. אבל אני נמצאת לפני ההחלטה האם הניתוח יעזור לי, כי הבעייה העקרית שלי היא התחושה הבלתי נפסקת לרצון לאכול, האם משהו חש כמוני והניתוח שרוול עזר לו להוריד הרגשה זו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל... - תגובה

שולה זק
    28/03/2011

את לא עונה על השאלה אם את בקריטריונים!!!!!!!!
    הניתוח עוזר לכל אחד לרדת במשקל.
    רק שתוכלי לעבור ניתוח אם את בקריטריונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במענה לשאלותייך

מקס ברנר
    29/03/2011

ניתוח הרזיה זה לא שאיבת שומן ולא פיסול הגוף.אם יש לך מבנה" אגס" או "ים תיכוני" עם אגן,ירכיים וישבן רחבים-כנראה ירשת את זה מאמך/סבתך/דודותייך וזה גנטי.הפתעה נעימה:בניגוד להשמנת בטן זה לא מסוכן.אין ניתוח שמטרתו רק להכשיר את האיזור ל-סקיני ג'ינס ללא אובדן משקל בשאר הגוף !!
    לשאלתך השניה-שרוול ומעקף גורמים להפחתה ניכרת ברעב.זה פותר במידה מסויימת את השיבושים במרכז הרעב והשובע,,אבל המתנה הזו היא לא לכל החיים-זה חלון הזדמנויות לאימוץ הרגלים שונים להמשך הדרך.
    ותביני-העובדה שאת לא חושפת גובה,משקל ו-BMI מעוררת כאן חשד שאת לא באוכלוסיה שבשבילה הומצא הניתוח-אלה שנמצאים בסיכון בריאותי אמיתי בעקבות משקל גבוה מאד ולא רק סובלים מפרופורציות לא מושלמות וחיבה לממתקים.

ואם טעינו בך-מתנצלים מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו