משורוולות מעל גיל 50

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• משורוולות מעל גיל 50
    אישית
    29/03/2011

אני אשמח לשמוע חוויות ממשורוולות ותיקות בגיל הזה. האם יורדים יפה? האם שומרים על התוצאות?
    אני עומדת לעבור ניתוח כזה בקרוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משורוולות מעל גיל 50

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך "אישית"

נעמי
    29/03/2011

כן, לפני 7 חדשיים קרה הנס הרפואי שלי, בעזרת רופאים מדהימים, ושולינקה שלנו שהיא ראש הפורום וכל חבריו, והמליצה בחום ללכת בראש מורם לנתוח "שרוול" ומאז חיי השתנו, מאשה בת 64 עם משקל כבד של 150קג. ודלקת פרקים קשה, והיום פחות 50 קג, איזה חיים חדשים ואיזה כיף, אפשר לנשום ולהנות מהמשפחה והנכדים, שלא נדבר על בגדים, אמנם אני רוצה עוד 20 קג. וזה יורד, אני מאושרת והמשפחה פשוט לא מאמינה, אז אני ממליצה, האוכל כבר לא החבר הכי טוב שלי, יש דברים הרבה יותר יפים.
    כל טוב לך, ובהצלחה. נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה בחום- תגובה

שולה זק
    29/03/2011

אני עברתי את הניתוח בגיל 51. קיבלתי את חיי במתנה. כבר כמעט 10 שנים אחרי, פחות 70 קילו והחיים נפלאים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 51

יעל
    30/03/2011

אני בת 51
    עברתי ניתוח שרוול לפני חודש.
    ירדתי 12 קג. מרגישה מצוין. אין תאבון בכלל. אוכלת מעט מאוד (מקםידה על הכללים) ונהנית מהחיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד - תגובה

שולה זק
    30/03/2011

המשיכי את בדרך הנכונה ואנחנו כאן תמיד לחזק, לעזור ולענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות

אישית
    30/03/2011

תודה תודה לבנות גילי על התשובות המעודדות. מחכה כבר להיות אחרי ולעודד אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו