מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תודה!דיקלה30/03/2011
שלום לכולם,
פניתי לפורום הנ"ל לפני כ-4 חודשים
בשאלה האם ניתוח קיצור קיבה יוכל לעזור לי אחרי שנואשתי מכל דיאטה שעשיתי
וציינתי כי אני מפחדת מהניתוח עצמו.
קיבלתי מס' תגובות והראשונה ביניהן הייתה של שולה, שבה ציינה כי המצב שאני נמצאת בו כרגע הרבה יותר מסוכן מהניתוח ועל סוג הניתוח עלי להיוועץ עם רופא.
אז כאן המקום לומר לכם תודה, במיוחד גם לך שולה - התשובה שלך גרמה לי לחשוב המון על כל המצב שאני נמצאת בו.
אזרתי אומץ ונפגשתי עם רופא מומחה ולאחר מכן התחלתי להריץ את כל התהליך והבדיקות ואני שמחה לומר שנקבע לי תאריך לניתוח השרוול : 11.04.11
מחכה לו בקוצר רוח.
תודה לכם על שיתוף חוויותכם בפורום
עזרתם לי להגיע להחלטה שאני בטוחה שתשנה את חיי.
מבטיחה לעדכן.
בריאות לכולם,
דיקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק30/03/2011כל הכבוד דיקלה. עשית מעשה גדול - לקחת אחריות על חייך ועל עתידך.
אנחנו כאן בהמשך ונשמח לחזקך עד הניתוח ולאחריו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקלה בהצלחה
צנובר30/03/2011את בדרך לחיים חדשים. כל הכבוד על החלטה.
בהצלחה בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)