מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ממשיך לסבול בשליחותכם ומתפטר מהמדורמקס ברנר31/03/2011
מכירים סביח?תרומת העדה העיראקית למאכלי הרחוב.פעם נהגתי לאכול שתי מנות עם אקסטרה חומוס וחצילים.היום התייצבתי בדוכן ידוע בגבעתיים, ובמבט מושפל ביקשתי חצי מנה תקנית.
הפסקתי עוד לפני סיומה(כך שאכלתי שליש בערך )אבל הרגשתי גודש מפחיד שגם טיול בסביבה לא הפיג.משהו בחיבור של פיתה,חומוס,ביצה קשה,חצילים יוצר אפקט מהמם !
בעבר-אחרי גיגית חמין עם ליטר בירה הרגשתי יותר קליל...אחרי 40 קרעפלאך במילוי תפ"א-השיא האישי שלי-נשמתי יותר בקלות ! לא ממהר לחזור לשם.
זהו חברים-מגיש התפטרותי ממדור מאכלי הרחוב.מקווה שיקום/תקום לי יורש/ת.הנושא חשוב,אבל אני את חובי לחברה כבר שילמתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרותך נדחתה על הסף - תגובה
שולה זק31/03/2011חוץ מזה "סאביח" זה ממש יציקה!!! יש לי כלה עירקית והמאכלים שלהם ממש ממש כבדים....מה חסר לקובה....? יציקה על יציקה.
אז תמשיך ידידי היקר לעשות א סקר מאכלי ומעדני הרחוב שאם אקבל שאלות מוזרות ב- SMS בשעות הערב המאוחרות אוכל לענות תשובות מקצועיות חחחחחחחח(סליחה - אבל רק מקסי יודע על מה אני מדברת).
אז בתאבון בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשי מהילה לכתוב מאמר
מקס ברנר02/04/2011על מאכלי רחוב והתאמתם למנותחים.
נכון-אפשר לחלוק כשיש פרטנר לארוחה
נכון-אפשר לקנות ארוחת ילדים ולזרוק את הרוב (לא מרגיש לי נכון..)
ואפשר לקנות מעדן בסופר מרקט הקרוב
וישנו הרעיון הישן והרע לתכנן כל ארוחה מראש,ולהסתובב כל החיים עם צידנית (וכרטיס אשראי,ומברשת שיניים ובגיל 19 גם קונדום...)
אבל לא לשם כך נתכנסנו כאן,ולא בשביל זה השקתי מדור לשבועיים !
ולדניאל-בהצלחה בעסק החדש שלך.בהמשך תוכל להשיק ספא כרישים עבור כל אלה שלא מרוצים מקצב הירידה,או מוטרדים מראש מעודפי העור (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
רוזי31/03/2011מאוודקשה בהתחלה לאכול בחץץץ את מה שאנו אוהבים לדעתי בלי פיתה או לחם זה עדיף לידעתך 2 סוגים של מזון עוברים בסדר מעבר לזה מאוד קשה לוקח הרבה זמן עד שיושבים אני כבר שנה והשבוע 1 הצלחתי לאכל חתיכת עוף אם 2 ביסים של תפוחי אדמה בתאיבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי - מי כמוני נבין אותך?
דניאל01/04/2011בתור אחד שאת כל זמנו עושה בחוץ, הנקודה שאתה מעלה פה מספר שבועות - פשוט רלוונטית!!!!
אדם לאחר שרוול - מתקשה מאוד לאכול בחוץ.
1. זה מבעס לשלם על מנה שאין לך סיכוי לגמור, ולא שולה, לא אורזים שאריות.
2. המנות בחוץ, מותאמות לאוכלים רגילים - לא עבורנו.
3. רוב המנות המהירות - שמנות ו"כבדות" עבורנו.
מקס - אין לי פתרונות קסם עבורך, ממש אחרי שהתנתחתי, עבדתי במקום שארוחת הצהריים שלי נאכלה במסעדת פועלים קבועה, שאיתה הגעתי להסדר. אני שם בצלחת מה שאני רוצה ומשלם 12 ש"ח. אוכלים רגילים מעמיסים שם מכל טוב ומשלמים 27 ש"ח לצלחת. הקיבולת שלי הייתה ידועה לבעלי הבית, והעסקה השתלמה לכולם.
לפני חודשיים, עזבתי שם, ואני שמח לבשר שהעסק החדש שלי: "ספא דגים" בקניון הקריון שבקריית ביאליק ייפתח לקהל ביום ג' הקרוב.
מאז, אני לא מצליח "למצוא" מה לאכול בחוץ, קניון שלם פתוח עבורי - ואין לי מה לאכול שם!!!!
מקסי - הפתרון היחיד שבנמצא הוא פיתרון חברתי!!!
אוכלים בשניים - ומשנוררים מהחבר.
החבר מזמין מנה "מכובדת" - ואנחנו פשוט "טועמים" ממנו, ומשתתפים בעלות סמלית.
אתמול - מנהל הסניף שמיניתי (הוא בדיאטה) - הזמין מנת סלט עם רצועות עוף במקדונלדס. אני אכלתי לו רצועה וחצי + לעיסה של מס' עלי חסה - לי זה הספיק.
אם אני עם אלונה - מזמינים מנה אחת - אוכלים אותה יחד - ומשאירים בצלחת, כי לא מצליחים לסיים.
אם אתה לבד - מקס - חבל על הטרחה, מצא לך גלידת יוגורט ותזמין מנת ילדים,
כנס לסופר וקנה לך מעדן, או קנה לך בבורגר המבורגר ילדים ב-10 ש"ח.
אם אין ברירה - סחוב איתך - חטיף בריאות כזה - אבל אל תרבה מזה - כי יש בזה לא מעט קלוריות.
אין פתרונות קסם. מפלאפל או סביח - אפשר לקחת רק ביס - אחרת זה כבד.
ואם כבר סביח - אז אצל "סמבוסביח" בצומת סגולה - לא אכלת כזה!!!!
אני שמח לבשר שהיום בבוקר פצחתי בחגיגות ה- 40!!! (קילו ירידה במשקל).
אלונה - היום החליפה קידומת והיא שייכת מעתה למשקל שמתחיל ב-7.
וכמובן ששנינו כבר שייכים לבעלי BMI שמתחיל ב-2.
חג שמח ונטול מצות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק02/04/2011בשעה טובה על ,חגיגות ה- 40"
בשעה טובה על ה- BMI
בשעה טובה על העסק החדש.
ספר/פרט...זה קל"ב אלי. הקניון הכי אהוב עלי. מה זה "ספא דגים" והאם אתה תהיה שם יום יום?
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הברכות...
דניאל02/04/2011ספא דגים - מקום בו לשים את כפות הרגליים באקווריום בו מצויים דגים מיוחדים, שיודעים לעשות פדיקור, ז"א להוציא מהרגל את העור המת ולהשאיר את הרגל חלקה כמו ישבן של תינוק. כמובן שהתהליך מהנה ומדגדג מעט ומהווה אטרקציה.
בשלב הראשון אהיה שם כל יום, למרות הקושי...
נתראה שם - שדרת עופר קרוב לשער...
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)