מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם!Anonymous :P31/03/2011
כיף לי שמצאתי פורום שכזה, בא לי לפרוק קצת מהלב, דברים שאין עם מי לשתף P:
אני בת 21, חמישה חודשים אחרי הניתוח, פחות 27 קילו
קצת מטריד אותי שזה קצת מדי לתקופה ארוכה יחסית... כי שמעתי על בנות עם תוצאות הזויות של 53 קילו ל3 חודשים... ו58 קילו ל5 חודשים... זה משהו דפוק אצלי?
חשוב לציין שאני לא מקפידה לאכול 5 ארוחות ביום... כי אני לא מסוגלת לאכול כלכך הרבה... גם לפני הניתוח לא הייתי אוכלת כלכך הרבה... יוצא לי בערך 2-3 ארוחות ביום
זה ביג דיל?... זה מה שמשפיע לי על הירידה?
ולנושא אחר, עודף עור... בעע :(
מרגיש לי שזה אבוד... ושהספורט כבר לא יעזור לי... כי בידיים יש לי המון ולא משנה כמה אני מבקרת בקביעות בחדר כושר, זה לא יעזור כבר... כי אני לא יכולה ליצור שריר כלכךך ענקי כדי למלא את כל העור הזה :(
שמעתי כמה פעמים אנשים שדיברו על למרוח שמן זית על העור... לא הבנתי את העניין כלכך ואת האפקטיביות שבזה...
מוכר למישהו הדבר? אשמח לתשובה :))
ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם! - תגובה
שולה זק31/03/2011שלום לך ליאת
לא סיפרת לנו איזה ניתוח עברת. סיפרת שאת בת 21 והשלת 27 קג' ממשקלך הישג יפה כשלעצמו.הירידה במשקל היא ביחס ישיר למסת הגוף שלך BMI .. לא ציינת מה היה משלך ומה הגובה שלך. חשוב לרדת במשקל באופן מבוקר ומאוזן.
פעילות גופנית מבורכת והופכת תאי שומן לתאי שריר.
לגבי עודפי העור...אני חושבת שאת קצת מגזימה בתאור. חוץ מזה את רק 5 חודשים אחרי, תני צאנס לגוף לעצב עצמו מחדש.לגבי שמן זית ושאר מרשמים משונים לי אישית לא מוכר.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשלימה קצת פרטים חסרים
Anonymous :P31/03/2011לפני הניתוח שקלתי 128 והגובה הוא 1.68, עברתי ניתוח שרוול
לגביי עודפי העור, אני אולי מגזימה טיפה כי זה באמת הרבה עודף עור, ולא משנה כמה ספורט אני עושה, היד מצטמקת והעור לא... וזה מתסכל......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיצוק עור - תגובה
שולה זק01/04/2011אז ככה,
מנסיוני (10 שנים כמעט), הגוף משתנה כל הזמן, במיוחד בגילך הצעיר. אל תדאגי. את תראי שתוך כמה חודשים את תראי אחרת לגמרי במיוחד תרגישי שהעור לא רפוי כמו עכשיו.
לא סתם אומרים הפלסטיקאים - להמתין שנתיים אחרי הניתוח וחצי שנה להיות במשקל יציב.
אז בהצלחה בהמשך, אל תפסיקי פעילות גופנית.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ורד31/03/2011אני ורד וגם אני בת 21 ועברתי את הניתוח (שרוול) לפני 6 וחצי חודשים וירדתי 36 ק"ג...
לגבי הירידה שלך היא ממש יפה אין לך מה לדאוג וכל הכבוד לך שאת מבקרת בחדר כושר בקביעות כי אני התחלתי עם החדר כושר רק השבוע ואני מקווה שיהיה בסדר.
אם בא לך לדבר עם מישהי בגילך אז אני פה ובפייסבוק זה vered kremer
ושיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
Anonymous :P31/03/201136 קילו בחצי שנה זה תוצאה ממש יפה, כל הכבוד!
ומגניב שיש פה גם בגילי :)
עשיתי חיפוש בפייסבוק ומצאתי 4 עם אותו שם כמו שלך.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתאמצי
דניאל01/04/2011זאת היפה עם השיער האורך.....
זאת עם הלוגו של מכבי ת"א בכדורסל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמיני לסיפורים המטורפים
מקס ברנר31/03/2011כדי להוריד 53 קילו בשלושה חודשים לא מספיק לא לאכול!לא מספיק אפילו לשלשל.צריך להוריד חתיכות בגרזן !
חוץ מזה לא אמרת לנו כמה שקלת וכמה הוא עודף המשקל שלך ביחס למשקל תקין (BMI 25).סביר להניח שהורדת כבר חלק מאד משמעותי ממה שאת צפויה להוריד,אלא אם היית ענקית ! (אני לא מדבר על 100 או 110 קילו.ענקית זה-נניח- 150 ושם כנראה לא היית בגיל 21 )
ולגבי עודפי העור-גילך הרך הוא ייתרון גדול במה שנוגע ליכולת הגוף לעצב עצמו מחדש.האם את שוחה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספתי פרטים בתגובה לשולה
Anonymous :P31/03/2011ולא... לצערי לא יוצא לי לשחות, אני שקועה בחדר כושר עצמו ולא יוצא לי לרדת לבריכה עצמה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גיל 31 גם נחשב גיל רך?......
רחלי ב01/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם גיל 31 גם נחשב גיל רך?...... - תגובה
שולה זק02/04/2011כן רחלי מבחינת העור זה עדיין גיל צעיר. אם בגילי המופלג כמעט כפול משלך, העור הראה יכולתו להתכווץ חחחח, והגוף לעצב עצמו, ברור לי שגם את תרזי ותעברי שינוי לטובה (מהמעט שהכרתיך, אין סיבה שלא תהיי חטובה וחתיכה)
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)