עברתי לכלכלה רגילה!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי לכלכלה רגילה!
    ליאורה
    31/03/2011

אכלתי הערב בפעם הראשונה מאז השירוול טוסט עם גבינה צהובה, ממש טעים ולא צריך לאכול 4 כאלו כדי לשבוע, איזה כיף להיות נורמלית עוד פעם.
    התחלתי עבודה חדשה השבוע וממש נחמד (יום ארוך ומעייף). שבוע הבא מתחילים לעשות הליכות. אני כל כך שמחה שעשיתי את הניתוח, פשוט התחלתי חיים חדשים.
    תודה לכולם פה על התמיכה והעידוד.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי לכלכלה רגילה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ואני עברתי ל"כלכלת בחירות"...

דניאל
    01/04/2011

אני בוחר את האוכל, ולא האוכל בוחר אותי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני משפט פיגוז- תגובה

שולה זק
    02/04/2011

העברתיו לשאלות נפוצות.
    איזו דרך נכונה לאמץ את שיטתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה

רחלי ב
    01/04/2011

אחרי כמה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש אחרי הניתוח

ליאורה
    02/04/2011

בסופו של דבר, אני מוצאת שהדבר הנכון ביותר לעשות כדי להסתדר עם התזונה לאחר הניתוח, זה להקשיב להוראות ולהרגשת ה"שובע". לאמן את העיניים שתפקידם לראות, להסתכל ולא "לאכול" ! להתייחס לתאוות האכילה כאל תאוות הטעימה ולהנות מהטעמים ולא מהכמויות.
    למרות שאני רק חודש אחרי אני יכולה להבין את ההרגשה של החברה פה שאומרים "נולדתי מחדש". יש הרגשת אופטימיות רק מעצם זה שרואים תוצאות די מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש אחרי הניתוח - תגובה

שולה זק
    02/04/2011

בוקר טוב ליאורה,
    כמ שדברייך נכונים.
    ללמוד את התחושות של עצמך ולנהג בהתאם. זה למעשה "שינוי אורח החיים". כל אחד מבטא את תחושותיו בדרכו הוא....וככה לומדים אחד מהשני.כמה ירדת כבר ליאורה?
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו