מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה קצת מוזרה...ישראלה31/03/2011
בס"ד
אני אמורה להיכנס לניתוח ב 10/04/2011 שרוול ב"מאיר"
ועכשיו שמעתי בחדשות שמיום ראשון תהיה שביתת רופאים בבתי החולים הממשלתיים....
האם מישהו יודע עם גם "מאיר" הוא בית חולים ממשלתי???
והאם בעקבות השביתה (עם תהיה) יידחה לי שוב הניתוח???
כי אחרי העידוד שקיבלתי בפורום לא הייתי רוצה לדחות שוב את הניתוח אלא להיות אחריו כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בית חולים "מאיר" הוא של קופ"ח
מקס ברנר31/03/2011לא בית חולים ממשלתי,ונראה לי שמועד הניתוח שנקבע לך הוא מתנה גדולה-לא רק המתנה שבניתוח אלא גם פטור מהנקיונות של פסח !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקיונות פסח....
ישראלה31/03/2011בס"ד
את הניקיונות כבר התחלנו אחרי הניתוח בע"ה נותר רק לנוח ולהצליח....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי בעצם שובת ומה המשמעות של זה?
ליל01/04/2011אני גם מיועדת להתנתח ב-10/4/11
בתל השומר
וממש רוצה להיות אחרי, מישהו יודע מה המשמעות של השביתה
מבחינת הניתוחים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשביתה
עפרה01/04/2011בובה, דחו לי את הביקורת מיום רביעי 06/04/11 ליום - 11/05/11 כנראה בגלל השביתה... לגבי ניתוחים כדאי לך לברר ודחוף בבית חולים עצמו ולא בפורום....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי בעצם שובת ומה המשמעות של זה? - תגובה
שולה זק01/04/2011הרבה אני לא מבינה בשביתה, אך למיטב ידיעתי תל השומר זה בית חולים ממשלתי. רצוי לברר עם בית החולים מה קורה לגבי ניתוחים.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשרה ימים בישראל זה זמן ארוךךך
רותי01/04/2011קודם יש להתמודד עם הדיאטה דלת הפחמימות ואח"כ תהיה או לא תהיה שביתת רופאים והיא תסתיים או לא תסתיים...צריך לדבוק במטרה ולהיות אופטימיים.האפשרות האחרת היא להילחץ ולהעלות במשקל????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיטפוט - את מוזמנת לדבר איתי
ליל01/04/2011אני כבר שלושה שבועות בדיאטת החלבונים
ואוכל לייעץ לך איך להתמיד בה
ובכלל לדבר
לכל השאר
אני מאוד מקווה שהניתוח שלי לא יידחה
שבת שלום
ורק מחשבות חיוביות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס התכוונתי לרותי, או למי שמתקשה
ליל01/04/2011עם דיאטת החלבונים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טעית
ציפיטפוט01/04/2011אני זאת מתקשה לא לאכול פחמימות.... יש לך פיתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט
ליל01/04/2011אני אוכלת הרבה גבינות, חלב 1%, ירקות, פשטידות, רוויון, פסטרמה דלת קלוריות, גבינה צהובה 5%, עמק ביס 5%, אני דואגת שרק האוכל שמותר יהיה בבית בהישג ידי
וכנראה שגם זה שהניתוח מתקרב עושה את העבודה
ממליצה לך למשל לאכול שקשוקה עם ביצה וגבינה לבנה 5%
פלפל עם גבינה לבנה וביצה קשה
ולדאוג שהרוויון יהיה נגיש לך וקר, זה ממש עוזר אם פתאום תוקף רעב.
אני כבר שבועיים בדיאטת החלבונים
וגם כשאני אוכלת בחוץ עם חברים אני מקפידה
וגם עשיתי אותה לפני כשנתיים שהייתי אמורה להתנתח והצלחתי בזכות זה
לרדת 22 קילו ב4 חודשים, אחרי שויתרתי על הניתוח זמנית כי אמא שלי אושפזה באותו זמן
באותה המחלקה.
אם יש לך עוד שאלות או רוצה לדבר אני בפייסבוק
בLILAH LIL TURGEMAN או שתשאירי לי את המספר שלך! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לפני ניתוח ולא מצליחה להתמיד
רחלי ב01/04/2011היי
אני בע"ה אעבור את הניתוח ביום שלישי 12.4 שזה עוד שבוע וחצי ואני לא מצליחה להתמיד.
האמת היא שלא הבנתי האם היא "דלת" פחממות או "נטולת" פחממות. כלומר האם עלי להפחית משמעותית או להסיר כליל...
והאם נוכל לדבר?
רחלי 0522530034* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי להאמין שבבתי החולים הפרטיים
מקס ברנר01/04/2011יפסיקו לנתח-אולי אפילו יוסיפו עוד תורים כי המנתחים ייתפנו מעבודתם הרגילה.לכן במקרה שלך(מדיקל סנטר ) אני מניח שלא יחול שינוי.
ובבתי החולים הממשלתיים-,כן-תה"ש הוא אחד מהם-צריך לעקוב בעניין ולקוות לטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה רשום היום שהשביתה לא תהיה
ליל01/04/2011מקווה לטוב
תחזיקו לי אצבעות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)