עברתי ניתוח ואחרי שבוע הילד השמן צץ

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח ואחרי שבוע הילד השמן צץ
    שמואל
    01/04/2011

קיבלתי תאבון פשוט לא ידוע לי עצמי אם זה מהראש או הגוף אנימאמין שזה מהראש
    והכנתי לעצמי משהו מוצקי ולעסתי כמובן לעסתי הרבה לפני בליעה אבל זה לא עזר אחר 3 ביסים רצתי להקיא אוקיי הניתוח הצליח אבל קראו 2 דברים אחד התחלתי לדמם מהאף שזה יכול להיות בא מהזריקות?נגד קריש{זריקות דילול דם}.
    והשני מה אני עושה אם הילד השמן שנים של דימוי ודרך חיים אך אני מעלים אותו לצמיתות בזמן הזה שאר הניתוח יש לי את הכוח והרצון אבל זה עדיין בראש הגוף אומר לא הראש אומר כן אך לעבוד איתו ולהעלים לנצח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חמוד - תעבוד על עצמך!!!

ליאתול
    01/04/2011

כדאי שתשים לב ההקאות גורמות להרחבת השרוול!!!
    חבל שאחרי הכל אתה תהרוס לעצמך!!
    תאכל רק מה שאישרו לך לפי השלב בו אתה נמצא ואל תשכח שהקיבה שלך עברה טראומה והיא צריכה להתאושש מכל ההתערבות הכירורגית שעברת. אתה "תדפוק" לעצמך את השרוול.

תנסה כשהילד הרע מופיע להעדיף שתיה חמה (לא חמה מידי) כי זה עובד על הקיבה בדיוק כמו אוכל וזה מותר.
    אני בשאר הדיאטות שלי לפני שעשיתי שרוול הייתי משתמשת בפטנט הזה כדי "לעבוד" על הקיבה כאילו נכנס אוכל וזה ממש עובד.
    גם ככה אחרי כמה שלוקים מהשתיה החמה תרגיש מפוצץ כי הקיבה קטנה.
    מחזיקה לך אצבעות שתצליח להחזיק את עצמך!!!
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך הבא.....

דניאל
    01/04/2011

לחברת האנשים שלומדים להכיר את עצמם מחדש.

אני משוכנע שתצליח בתבונתך, להכיר את ה"כלי" החדש שנוצר בגופך.
    תתנהג אליו יפה, כי הוא אמור לעשות לך טוב, אז אל תגמול לו ב"רוע".

תיצור איתו יחסי גומלין הוגנים, אתה תיתן לו רק מה שהוא מבקש...
    והוא ייתן לך - את כל מה שביקשת לעצמך - בריאות....

ו"הילד הרע" שנמצא שם בראשך , תרגיע אותו - אל תקשיב לו - הוא סתם שמן כפייתי.

עדיף להקשיב לחברה פה בפורום - אנחנו השליחים של ה"פיה הטובה".

חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברי חוכמה

רחלי ב
    01/04/2011

דניאל אהבתי את דבריך
    אני שבוע וחצי לפני ניתוח וכששואלים אותי אם אני מפחדת, אני אומרת שאני מפחדת שלא אדע מה לעשות עם הדחפים שיש לי לאוכל. הצרה היא שזה מרגיש לי קל להגיד להקשיב לגוף אך כולנו יודעים שכשהמוח והנפש נותנים פקודה לאכול, הפיה הטובה מהר מאוד נדחפת החוצה. מה עושים? אני מקווה שאשכיל להתמודד עם זה נכון.
    וואוו! עוד שבוע וחצי!
    ונתת לי בעבר את מספר הטלפון שלך, זה בסדר להתקשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיד. 052-5634777

דניאל
    02/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אל הענות אבל עוד משהו?

שמואל
    02/04/2011

תודה רבה אל הענות אניממש מודה אבל יש לי עוד בעיה קטנה הדרך "המלחמה" קצת
    יותר קצת קשה בשביל לי ואני מודה לזה המיקצוע שלי אני שף טבח וקונדיטור אתן מבינות האוכל תמיד היה ותמיד אהיה ממסביב בצורה גדולה והמונית אני לא הממתוקים ולא מהטורפים כול דבר.
    אני יכול לא לאכול כול היום בעבודה אבל ב11 9 בערב לקבל תאבון עצום לפתוח שולחן בשביל זה עשיתי את הניתוח אבל אני חושב שאני צריך גם להחליף מיקצוע זה ניקרא לברוח?או זה הדבר הנכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח ואחרי שבוע הילד השמן צץ - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/04/2011

שלום רב
    ראה למעלה הסבר לגבי זריקות דילול דם.
    תתיעץ עם המנתח שלך לשקול הפסקת הזריקות אם אתה לא בסיכון מוגבר להוצרות קרישי דם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו