מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תודה לפונים לפורום -החכמתם אותירותי03/04/2011
נותרו 9 ימים,הכל מוכן ואני נהנית לקרוא את כל הכתוב בפורום מתחילתן.הגעתי למרץ שנה שעברה. בינתיים אני מזהה רבים מהפונים והקריאה חוסכת לי שאלות .התשובות של שולה וליאור שמככב הרבה וד"ר אחמד מחג'נה שהרבה לענות ולפרט ללא ליאות - כל אלה הם עבורי מנטרה, קוראת ומחייכת...יהיה טוב!
ורבות מהשאלות חוזרות ונישנות ונענות בסבלנות רבה, כאילו והמשיבים לא פגשו קודם את אותה השאלה.
מרגש לקרוא שאלות של מבוכה וחשש ששולה ענתה והרגיעה ועודדה,ואותם שואלים הם כעת המסבירים הפעילים בפורום.
תודה לכולם, ובעיקר לשולה,כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי'לה הספירה לאחור החלה - תגובה
שולה זק03/04/2011ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אוטוטו
רחלי ב03/04/2011רותי, מתי את מתנתחת ואיפה?
אני ב-12.4 במדיקל סנטר בהרצליה
רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפגש שם
רותי03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי ורחלי
רוזי04/04/2011המון הצלחה הצעד נבון מאוד במיוחדד שלפני פסחח מעולה כככה לא משמינים גם אני נותחתי לפני שנה במועד כזה אז המון חיובייי מחכים לכם בגדול חגש שמחחח והכי חשוב תיהיה כיבה כשרה לפסחחח חחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך רוזי
רותי04/04/2011עוד 8 ימיםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לפונים לפורום -החכמתם אותי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/04/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אחמד מחג'נה
רותי06/04/2011דווקא כעת בימי השביתה חשוב לתמוך ברופאים ולהודות להם .
אבל אתה יחיד ומיוחד ואני משוכנעת שכל מי שנכנס לפורום מוקיר ומתפעל מפועלך והתמדתך בתמיכה בנו.
אני מאד מקווה שתזכה אותנו בנוכחותך במפגש הבא שהפורום יקיים בקיץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותייי היקרה
רוזי07/04/2011בהצלחההההההההההה וחג שמח מחכים לך בגדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)