עצובה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצובה
    סיגל
    03/04/2011

היום היתה לבת שלי מסיבה בבית הספר ורק מעצם המחשבה על איך אשב ואיך ארגיש עם המראה שלי ומשקלי בחרתי לא ללכת.אני כל כך שמחה שהתחלתי את כל ההכנות לקראת הניתוח... ב17.4 יש לי פגישה עם ד"ר קיידר עם כל תוצאות הבדיקות ואז אקבל את תאריך הניתוח.כשאני חושבת כמה אני מפסידה בגלל המשקל שלי אני בטוחה שהניתוח ותוצאותיו שוות הכל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגל

רחלי ב
    03/04/2011

היה לי עצוב לקרוא את שכתבת. אני מכירה את ההרגשה וכל כך מבינה אותך ותמיד חושבת שכל שאר ההורים מסתכלים עלי (גם אם ילדיי עדיין לא בבי"ס).
    תראי את הנתוח הזה כסוף להרגשה הזו. ככה אני מסתכלת על זה לקראת הניתוח שלי הקרב ובא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחילי לחייך - תגובה

שולה זק
    04/04/2011

בוקר טוב סיגל,
    אנחנו כל כך מבינים אותך. אבל חייכי חיוך גדול כי לקחת את גורלך בידייך. התחלת לטפל בבעיה ואת בדרך הנכונה. כרגע ה כבר ענין של זמן...אני רוצה לקוות שלמסיבת הסיום של הבת שלך כבר תלכי כולך מחוייכת.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

אפרת עוזיאל
    04/04/2011

היי אני עברתי את הניתוח שרוול לפני חמישה חודשים והורדתי קרוב ל 40 קג ההרגשה מדהימה המחמאות הן בלי סוף
    והכי כיף שהבת שלי בת שלוש וחצי אתמול ראתה תמונה שלי מלפני שנה והיא אומרת לי אמא איזה שמנה את כאן היום יותר כיף לנו שאת רזה. אם ניכנס לפרופורציות אני לא רזה אבל זה בעיין של ילד לאומת מה שהייתי אני רזה.
    תהני מכל רגע גם מהתהליך שלפני הניתוח וגם אחרי זה פשוט חיים אחרים ללא כל ספק
    שיהייה בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו