היום הייתי בבדיקת אולטרה סאונד וגיל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היום הייתי בבדיקת אולטרה סאונד וגיל
    ליאתול
    04/04/2011

וגיליתי שכנראה הבעיות שצצו לי בתפקודי הכבד (דבר שלא היה שם קודם) הם כתוצאה מהאבנים בכיס המרה.

כן כן ידענו לפני על קיומם והובטח לי שינתחו אותם תוך כדי השרוול אך מישום מה זה בוטל וכמו שצפיתי זה יצור בעיות.
    אז כנראה שעכשיו שלושה חודשים לאחר השרוול אני אאלץ להיכנס שוב לניתוח להוצאת כיס המרה!!!

אוף אומנם 27.5 קילו פחות אבל עדיין לא התאוששתי מההרדמה הקודמת וכבר צריך שוב!!!

לא נורא ביום רביעי יש לי בדיקה אצל רופא מומחה שיחליט איך עלי לפעול.

ביי בינתיים.
    ליאת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה מעצבן!!!!!

לילך.פ
    06/04/2011

לא יאומן!!! למה ביטלו את הכיס מרה ?
    אני כל כך מאושרת שהחלפתי מנתחת שכן הסכימה לעשות את זה יחד ...
    זה פשוט חובה!!! שמעתי על הרבה מקרים של ירידה במשקל שגורמת לכאבים למי שיש אבנים בכיס מרה... מקוה שיעבור לך בשלום ומהר.... כשנותחתי שכבה לידי משהיא שעברה את הוצאת הכיס מרה לפחות זה אישפוז של יום אחד.... בהצלחה ממי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך מה שקרה זה שאמרו שיעשו אבל

ליאתול
    06/04/2011

ביום הניתוח הם נשמעו ספקנים כנראה מחוסר זמן ולבסוף כשהתעוררתי גיליתי שלא נגעו בכיס המרה!!!

סופר מבאס!!!

מה לעשות הכל יהיה בסדר זה בטוח.

תודה על האיחולים , נשתמע בקרוב.

ביי ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו