מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יומן מסע 10-וויטמינ לקרואיניב05/04/2011
טוב אז שנה וחודש עברו עם ירידה של 68 ק"ג (מתקרבים ל-70)
ואני שוקל כבר 97 ק"ג
רק שני ק"ג ירדו בחודש האחרון אבל אני מבסוט שאין עצירה וממשיך לקבל מחמאות וליהנות מכל הבחינות.
אין זמן טוב יותר מכל זמן שהוא ובכל זמן להודות שוב לאיש המופלא ,המדהים האדם שמכי בתוכו נשמה טהורה הד"ר אחמד מחאג'נה -אז תודה לך על החיים החדשים.
ומעניין לעניין עדיין באותו עניין :
ויטמינים:
אתמול הייתי במיון ילדים רמב"מ עם הקטנה שלי כי נפלה ונחבלה בפה .לא משהו רציני והכל בסדר אבל בצאתי משם עברתי בבית המרקחת לקנות לה מוקסיפן ולעצמי לוסק ואז ראיתי מיני וויטמינים בשלל צבעים וצורות וטעמים חדשים.
לאחר שיחה קצרה עם הרוקח ולאחר שסיפרתי לו שעברתי ניתוח שרוול הוא עצר הכל ואמר יש רק מוצר אחד או ערכה לייתר דיוק שמומלצת ע"י רופאי הכירורגיה הבריאטרית בישראל.
כמובן שביקשתי לראות ומאחר שהיה גם מבצע קניתי.
המוצר הוא של supherb וניקרא bariatric aid 1-2 ויש שני שלבים לפני הניתוח ולאחריו ולאחר תקופה שאחרי הניתוח.
מקריאה ראשונית בבית זה המוצר או קבוצת המוצרים שיש בה את כל המרכיבים בצורה טבעית ואיכותית ובעלי יכולות הספגה בגוף בצורה אופטימאלית תוך סיפוק ערכים נספגים ברמות של מאות אחוזים מהתצרוכת היומית על מנת להבטיח ספיגה טובה.
הערכה מכילה:
מולטי מינרל בטעם קוקוס
מולטי וויטמין בטעם שוקולד חרובים
כדורי מציצה מתחת ללשון בטעם תות של B-12
ופרו ביוטיקה באבקה ללא טעם כלל
העלות שלזה הייתה 107 בניו-פארם מבצע עד היום אם אני לא טועה ובאתר של החברה ניתן לראות בדיוק איפה אפשר להשיג את זה בכל מקום בארץ או להזמין באתר
אז רשמתי לפני את היום כיום הראשון לשימוש ומבטיח לעדכן אתכם בהמשך
* הכותב אינו בעל אינטרס לשיווק המוצר ואין לו רווחים כלכליים מהמוצר
* נכתב כשירות חשוב לקהילה
בהצלחה לכולם
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיף לי לקרוא שירדת כל כך הרבה
ליאתול05/04/2011לי יש גם סה"כ לרדת 70 וזה משמח לראות כאלו שהגיעו לכמות כזו של הורדה.......מקווה להיות שם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומן מסע 10-וויטמינ לקרוא - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/04/2011תודה רבה לך על המחמאות. הכל בסופו של יום בזכותך.
לגבי הויטמינים - כתבת יפה מאוד. הערכה לא מזמן בשוק ואנחנו בודקים אותה
שוב תודה על הפירוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יניב- תגובה
שולה זק06/04/2011את הודעתך, כלשונה, שיבצתי בשאלות הנפוצות. בטוחני שמי שמתעניין בנטילת ויטמינים ישמח למה שכתבת
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)