מחר אני משורוול אני צריך עזרה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחר אני משורוול אני צריך עזרה...
    אל גאוצ'ו
    07/04/2011

מה אני צרחך להביא לבית חולים כמה ימי אישפוז וקצת חוויות על היום הזה למי שכבר עבר.... תודה רבה זה מאוד יעזור לי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה

עפרה
    07/04/2011

קודם כל בהצלחה...
    מה להביא לבית חולים...?? אז ככה... נעלי בית שתוכל לטייל חופשי כי יכריחו אותך.. כלי רחצה משחת שיניים ... (דברים אישיים...) מגבת... למרות שיש בבית החולים העדפתי לקחת... :) האישפוז וההסתגלות הם אינדבידואלי לגבי כל אחת ואחד... מה עבר עלי..? אני לא רוצה להפחיד אותך... הכל יהיה בסדר כמו שאמרתי בין אדם לאדם זה שונה... אושפזתי שבוע שלם כי "לא הייתי מוכנה" להגיע לבית ... כל אחד וההחלמה שלו...
    שיהיה רק בהצלחה !!!
    לידע כללי אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה ...ועוד שאלה..

אל גאוצ'ו
    07/04/2011

תודה רבה אגב אצל מי נותחת? ואיפה? אני איצל פרופסור מאיר רובין בתל השומר שמעת עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק

נטלי א
    07/04/2011

הוא אחד מהטובים ביותר, אל דאגה!!
    תגיד, כמה זמן לקח לך לקבל תאריך לניתוח???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאל כמה שתרצה...

עפרה
    07/04/2011

נותחתי אצל ד"ר מינץ בבית חולים השרון... רופא מעולה... אבל למיטב הבנתי כל הרופאים מעולים בתחומם ויש פה מלא מלא ורסיות של המלצות להרבה רופאים שונים אז לסיכומו של דבר בטח ברופא ויותר מזה בטח ביושב במרומים...
    הכל יעבור בשלום תרדם לשעתיים ותקום למציאות חדשה שונה ובריאה...
    ב-ה-צ-ל-ח-ה...!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמוליק

אפרת עוזיאל
    07/04/2011

היי אני נותחתי אצל פרופ רובין לפני כמעט שישה חודשים הוא מקצועי ברמות והכול יהייה בסדר הוא תותח .
    אני ירדתי כמעט 40 קג
    שיהייה בהצלחה ורק תזכור שלמרות הבאסה בבית חולים אח"כ זוכרים את הכל כחוויה והתוצאה שווה את הדרך אז שוב פעם שיהייה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק שיהיה לך בהצלחה ובקלות.

יעל הצפונית
    07/04/2011

כל אחד עובר את ההחלמה בצורה אינדיבידואלית. אני שמעתי על הקאות, וכאבים חזקים, ולי הייתה החלמה קלה יחסית ללא הקאות כלל. כאבים יש זה בכל זאת ניתוח, אך הם ניסבלים ונותנים משככי כאבים וכן נגד בחילות.
    האישפוז בדר"כ יומיים שלושה. אני הרגשתי שיפור משמעותי בהרגשה בין היום השני לשלישי. הייתי מאושפזת 3 לילות.
    כדאי להביא כלי רחצה ,נעלי בית ,אם אתה רוצה בגד אישי נוח למרות שמקבלים
    פיג'מה רחבה.
    \על פרופ' רובין שמענו רק טובות מבחינת המקצועיות שלו.
    שיעבור לך בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק, בהצלחה!!

נעמי
    07/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו