מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחר אני משורוול אני צריך עזרה...אל גאוצ'ו07/04/2011
מה אני צרחך להביא לבית חולים כמה ימי אישפוז וקצת חוויות על היום הזה למי שכבר עבר.... תודה רבה זה מאוד יעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
עפרה07/04/2011קודם כל בהצלחה...
מה להביא לבית חולים...?? אז ככה... נעלי בית שתוכל לטייל חופשי כי יכריחו אותך.. כלי רחצה משחת שיניים ... (דברים אישיים...) מגבת... למרות שיש בבית החולים העדפתי לקחת... :) האישפוז וההסתגלות הם אינדבידואלי לגבי כל אחת ואחד... מה עבר עלי..? אני לא רוצה להפחיד אותך... הכל יהיה בסדר כמו שאמרתי בין אדם לאדם זה שונה... אושפזתי שבוע שלם כי "לא הייתי מוכנה" להגיע לבית ... כל אחד וההחלמה שלו...
שיהיה רק בהצלחה !!!
לידע כללי אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה ...ועוד שאלה..
אל גאוצ'ו07/04/2011תודה רבה אגב אצל מי נותחת? ואיפה? אני איצל פרופסור מאיר רובין בתל השומר שמעת עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק
נטלי א07/04/2011הוא אחד מהטובים ביותר, אל דאגה!!
תגיד, כמה זמן לקח לך לקבל תאריך לניתוח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאל כמה שתרצה...
עפרה07/04/2011נותחתי אצל ד"ר מינץ בבית חולים השרון... רופא מעולה... אבל למיטב הבנתי כל הרופאים מעולים בתחומם ויש פה מלא מלא ורסיות של המלצות להרבה רופאים שונים אז לסיכומו של דבר בטח ברופא ויותר מזה בטח ביושב במרומים...
הכל יעבור בשלום תרדם לשעתיים ותקום למציאות חדשה שונה ובריאה...
ב-ה-צ-ל-ח-ה...!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמוליק
אפרת עוזיאל07/04/2011היי אני נותחתי אצל פרופ רובין לפני כמעט שישה חודשים הוא מקצועי ברמות והכול יהייה בסדר הוא תותח .
אני ירדתי כמעט 40 קג
שיהייה בהצלחה ורק תזכור שלמרות הבאסה בבית חולים אח"כ זוכרים את הכל כחוויה והתוצאה שווה את הדרך אז שוב פעם שיהייה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק שיהיה לך בהצלחה ובקלות.
יעל הצפונית07/04/2011כל אחד עובר את ההחלמה בצורה אינדיבידואלית. אני שמעתי על הקאות, וכאבים חזקים, ולי הייתה החלמה קלה יחסית ללא הקאות כלל. כאבים יש זה בכל זאת ניתוח, אך הם ניסבלים ונותנים משככי כאבים וכן נגד בחילות.
האישפוז בדר"כ יומיים שלושה. אני הרגשתי שיפור משמעותי בהרגשה בין היום השני לשלישי. הייתי מאושפזת 3 לילות.
כדאי להביא כלי רחצה ,נעלי בית ,אם אתה רוצה בגד אישי נוח למרות שמקבלים
פיג'מה רחבה.
\על פרופ' רובין שמענו רק טובות מבחינת המקצועיות שלו.
שיעבור לך בקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמוליק, בהצלחה!!
נעמי07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)