מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סוף סוף אני אחרי שרווליארא09/04/2011
שלום חברים ביום שני האחרון עברתי ניתוח שרוול קיבה אצל ד"ר אחמד מחאגנה המקסים בבית חולים ברמב"ם וביום חמישי שוחררתי.. יש לי מזל שהניתוח היה ביום שני יום לפני שביתת הרופאים.
הניתוח עבר בהצלחה באותו יום אחרי הניתוח כשהתעוררתי מההרדמה היה לי קשה והיו כאבים אבל מהר מאוד חזרתי לישון כל הזמן הייתי מתעוררת כמה שניות וחוזרת לישון.
ביום שלישי הורידו אותי מהמיטה והתחלתי ללכת ולטייל במחלקה..קיבלתי מהדיטאנית הדרכה וכמה דפי הוראות ועשיתי כמה תרגילי נשימה עם הפיזוטרפיסטית והתחלתי לשתות והיו לי בחילות ..ביום רביעי הרגשתי יותר טוב שתיתי ואכלתי גבינה וגיל והכל עבר טוב היו לי כאבים קלים (הרגשה של גזים בבטן).
וביום חמישי אחרי שהוציאו לי את הנקז הרגשתי מצויין ואז שחררו אותי
כל יום שעובר מרגישה יותר טוב..הסיכות טיפה כואבות ומגרדות אבל הכל נסבל ולא משתמשת בכלל במשכחי כאבים.. את האמת היה יותר פשוט ממה שחשבתי וכנראה שפחדתי וחששתי יותר מידיי
ד"ר אחמד מחאג'נה ושאר צוות הרופאים האחים והאחיות היו ממש ממש מקסימים שיהיו בריאיים באמת הייתי ביידיים טובות
אז זה בדיוק מה שעברתי מאז הניתוח מקווה שמה שכתבתי למעלה יעזור למי שהולך לעבור בקרוב את הניתוח כמו שעזרו לי חברי הפורום קודם
אמשיך לעדכן ובהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה יארא - תגובה
שולה זק09/04/2011ותמשיכי לשמור על קשר איתנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה ..בעזרם השם
יארא09/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיארה הצליחי בדרכך החדשה
רותי09/04/2011כל השבוע חשבתי עליך ואני שמחה לשמוע שהכול בסדר.
4/4 זה תאריך שקל לזכור ואני בטוחה שתמיד תזכרי אותו בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת עזרת
רחלי ב10/04/2011אני עומדת לעבור את הניתוח ביום שלישי הקרוב בע"ה ואני יודעת לקראת מה אני הולכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה באההה יארא
רוזי10/04/2011למשפחת השארולללללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם
יארא11/04/2011תודה רוזי.. רותי ורחלי בשעה טובה ושיהיה לכן המון המון הצלחה בעזרת השם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)