סוף סוף אני אחרי שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סוף סוף אני אחרי שרוול
    יארא
    09/04/2011

שלום חברים ביום שני האחרון עברתי ניתוח שרוול קיבה אצל ד"ר אחמד מחאגנה המקסים בבית חולים ברמב"ם וביום חמישי שוחררתי.. יש לי מזל שהניתוח היה ביום שני יום לפני שביתת הרופאים.
    הניתוח עבר בהצלחה באותו יום אחרי הניתוח כשהתעוררתי מההרדמה היה לי קשה והיו כאבים אבל מהר מאוד חזרתי לישון כל הזמן הייתי מתעוררת כמה שניות וחוזרת לישון.
    ביום שלישי הורידו אותי מהמיטה והתחלתי ללכת ולטייל במחלקה..קיבלתי מהדיטאנית הדרכה וכמה דפי הוראות ועשיתי כמה תרגילי נשימה עם הפיזוטרפיסטית והתחלתי לשתות והיו לי בחילות ..ביום רביעי הרגשתי יותר טוב שתיתי ואכלתי גבינה וגיל והכל עבר טוב היו לי כאבים קלים (הרגשה של גזים בבטן).
    וביום חמישי אחרי שהוציאו לי את הנקז הרגשתי מצויין ואז שחררו אותי
    כל יום שעובר מרגישה יותר טוב..הסיכות טיפה כואבות ומגרדות אבל הכל נסבל ולא משתמשת בכלל במשכחי כאבים.. את האמת היה יותר פשוט ממה שחשבתי וכנראה שפחדתי וחששתי יותר מידיי
    ד"ר אחמד מחאג'נה ושאר צוות הרופאים האחים והאחיות היו ממש ממש מקסימים שיהיו בריאיים באמת הייתי ביידיים טובות

אז זה בדיוק מה שעברתי מאז הניתוח מקווה שמה שכתבתי למעלה יעזור למי שהולך לעבור בקרוב את הניתוח כמו שעזרו לי חברי הפורום קודם

אמשיך לעדכן ובהצלחה לכולם

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף אני אחרי שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה יארא - תגובה

שולה זק
    09/04/2011

ותמשיכי לשמור על קשר איתנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה ..בעזרם השם

יארא
    09/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יארה הצליחי בדרכך החדשה

רותי
    09/04/2011

כל השבוע חשבתי עליך ואני שמחה לשמוע שהכול בסדר.
    4/4 זה תאריך שקל לזכור ואני בטוחה שתמיד תזכרי אותו בשמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת עזרת

רחלי ב
    10/04/2011

אני עומדת לעבור את הניתוח ביום שלישי הקרוב בע"ה ואני יודעת לקראת מה אני הולכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה באההה יארא

רוזי
    10/04/2011

למשפחת השארולללללללללללללללל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם

יארא
    11/04/2011

תודה רוזי.. רותי ורחלי בשעה טובה ושיהיה לכן המון המון הצלחה בעזרת השם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו