מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יו איזה פחד... עוד 3 ימיםרחלי ב10/04/2011
חברים,
בע"ה אני מתעתדת לעבור את ניתוח השרוול ביום שלישי הקרוב (ומחר יש לי יום הולדת...) במדיקל סנטר בהרצליה אצל ד"ר שוורץ ואני מתחילה לפחד. אבל באופן מפתיע אני לא מפחדת מהניתוח (יש רק קצת חששות). אני מפחדת מאחרי הניתוח, האם אני אצליח להתמודד עם חוקי התזונה הקפדניים? הרי עד היום לא התמדתי בדיאטות... לאן ינותבו הדחפים שלי? האם הם עדיין יהיו?
אני לא מאמינה שזה כבר מגיע וסוף סוף אצטרף לכולכם.
תעודדו אותי. תגידו לי שהכל בסדר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחלי החמודה
רוזי10/04/2011בשעה טובה ומוצלחת על הדרך הנכונה אין לך מושג כמה זה כיף שמשהו מבפנים נותן לך דחיפה להפיק לאכול ולא להמשיך זה חלום של כל אחד ומהר מאוד את תביני חשבי חיובי דרך צלחה הרופא שלי אומר תהני מעכשיו ולא מה יהיה כול שלב והפיתרון שלו בהצלחההה בובה מחכים לך בגדולללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי,את מנותחת לפני,נפגש שם!
רותי10/04/2011מאחלת לך שהשנה החדשה תהיה טובה וכול חלומותיך יתגשמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
רחלי ב10/04/2011מדברייך בשבועיים האחרונים היתה לי הרגשה שגם את מנותחת שם. אצל מי?
בע"ה ניפגש שם! בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותו מנתח ואותו מדיקל ,אך את ראשונה
רותי10/04/2011את לפני ואני אחריך...
שיהיה לך ניתוח קל ו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי...פחד?? - תגובה
שולה זק10/04/2011לבטל לך את הניתוח?????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בהצלחה יקירתי
הכל יהיה שופרא אל דאגה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשאתי עיני אל ההרים לשלמה קרליבך
רותי10/04/2011כבר כמה ימים אני מתלבטת איזו תפילה חילונית ואישית תלווה אותי לניתוח ובבית החולים. חזרתי כעת מהופעה של התאטרון האידי-ההצגה על רב שלמה קרליבך.חזרתי נלהבת ונסחפת. נזכרתי בחתונה שנערכה במבוא מודיעין ב-1977 והרב חיתן זוג ביטניקים אמריקאים בישוב שהקימו לתלמידיו . חתונה שנמשכה לתוך הלילה וכולה שירה סוחפת.
מחר אעלה על הדף רשימה חלקית של שיריו, כגון: "ישראל ישראל בטח בשם " ;
"והאר עינינו בתורתך" : "חמדת ימים אותם קראת זכר זכר למעשה בראשית" ,ובשירת "עוד אבינו חי" ארדם לפני הניתוח וזו תהיה תפילתי החילונית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההמנון האישי שלי
רחלי ב10/04/2011לי יש המנון שמלווה אותי מהרגע שהחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח, דרך בחירת מנתח, עריכת הבדיקות ועד רגע לפני הניתוח והוא השיר של רוני דלומי "תן". קיראו היטב את המילים:
תן לי את האש שחודרת בי ונושמת בוערת עד עומק ליבי
תן לי את הרוח שאף פעם לא עוצרת בחול היא כותבת את שמי
תן לי את הצוהר לראות את כל הזוהר שבא להאיר את דרכי
כי כבר החושך סוגר לי את הדלת חומק שוב אל תוך מיטתי
תן לי מחר בו אוכל שוב להחזיר על הזמן שהיה בי סגור
תן לי מחר בו אוכל לשנות את הכל
תן לי לכתוב מחדש את סוף הסיפור
כי אם רק תתן אז אוכל לדמיין
אז אוכל נפץ את קירות בדידותי
כי אם רק תתן אז אוכל לסכן
להבעיר ולשרוף את חומות שתיקתי
רותי, שיהיה לנו בהצלחה, לא משנה איזו תפילה נישא, אני בטוחה שנענה.
אשמח לשמוע על השירים שכתבת עליהם.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)