מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עוד שאלה לפני היום הגדול....ג'ני10/04/2011
עוד 16 ימים!! אני עוברת את השרוול!! חלות שמתגשם!!!
ועכשיו לשאלה...
האם סיפרתי לסביבה היותר רחוקה שאתם עומדים לעבור את הניתוח...???
האם אח"כ כשרואים כבר את הירידה אתם מספרים לאנשים אחרים שזה בגלל שנותחתם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיני היקרה
רוזי10/04/2011בשעה טובה ומוצלחת על הדרך שבחרת כל אחדמה שמרגיש אם עצמו לקרובים כמובן לרחוקים כשישאלו את תהני שעשית שראול בגאווה אני אחרי שנה בגאווה אני מספרת וגם תומכת ואם יכולתי לרוץ לכול אחת שהיא שמנה ולספר לה עךל הצלחה שלי והבטחון והבריאות אז הייתי עושה שיעשו את הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית שיהיה בהצלחה
רחלי ב10/04/2011אני עוברת את הניתוח בעוד 3 ימים (איזה פחד...) וסיפרתי, אין לי במה להתבייש. והמעניין הוא שככל שסיפרתי יותר פתאום הבנתי כמה אנשים עוברים את זה, זה מכיר מישהו שעבר וזה מכיר מישהו וזה מראה שאני לא לבד ואין לי במה להתבייש, להיפך, אומרים לי כל הכבוד על ההחלטה והאומץ.
אז לדעתי לספר ולקבל את התמיכה ועידוד מהסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחלי
ג'ני10/04/2011בהצלחה יקירה!! ותעדכני טוב!!!! פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החלמה מהירה שיעבור לך בקלות ומהירות!
ירידה במשקל מהירה ונצחית!!!
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול התייעצתי בפורום האם לספר
רותי10/04/2011ובעקבות העידוד החלטתי לספר והרמתי טלפונים וגם היום ספרתי וכולם איחלו לי בהצלחה ואני שמחה בדיעבד שהתחלתי לספר .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם
ג'ני10/04/2011אז זהו יש אנשים שיודעים ויש אנשים שלא.. תלוי בבן אדם
פשוט לא בא לי להתקל בתגובות מעצבנות כמו : "ניתוח..אבל זה רק הפיטרון האחרון..למה שלא תנסי דיאטה וספורט" כאילו שמעולם לא ניסיתי
או תגובות כמו "האח של בשכן של סבא שלי עבר ומעולם לא חזר לעצמו/בדיכאון/עייף כל הזמן/היא ניראת עכשיו מכוערת/הפנים שלה..../ועוד..ועוד...
עד עכשין קיבלתי תגובות מפרגנות ומעודדות ב"ה אבל נתקלתי גם בתשובות שמעל כשסיפרתי שאני מועמדת לניתוח... אז בנתיים תלוי מי האדם אני מספרת או לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני היום הגדול.... - תגובה
שולה זק10/04/2011ג'ני את מצפה ליום הגדול בחייך...אלו מילותייך!!!!
את משוכנעת שאת עושה משהוא טוב ונכון למענך ולמען בריאותך אזזזזזזזזזזזזזזז
למה להסתיר? למה לא לספר? למה לא לשתף???????????
אם תעייני בתשובות לרותי תראי שכל אחד חלק אחרת.
אני אישית סיפרתי ושיתפתי וכולם עזרו לאורך כל התהליך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)