מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שביתה מעצבנת.....ישראלה10/04/2011
בס"ד
היום התאשפזתי והתחלתי את כל ההכנות לניתוח ובשעה 16:00 הודיעו לי ולעוד 2 בנות שגם באו לשרוול שאנחנו צריכים לחזור הבייתה ויודיעו לנו מתי לחזור לניתוח כי תהיה שביתה ממחר ועד יום רביעי......
כל כך התאכזבתי כי כבר רציתי להיות אחרי......
אבל התחלתי לחשוב שאולי לקב"ה יש תוכניות אחרות בשבילי שלא כוללות את הניתוח...???
זו הפעם השנייה שנדחה לי הניתוח....
אשמח לעצות וחיזוקים ואולי יש עוד כמוני שנשלחו לביתם בעקבות השביתה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אומר הפתגם האידישאי ?
מקס ברנר10/04/2011האדם מתכנן תוכניות והאל צוחק !
בל תיפול רוחך.יש כאן בטח סיבה טובה לעיכוב,ובינתיים תתחזקי באמונתך בצורך-או בחוסר החלופה לניתוח,וגם סביבתך תבשיל לכך.
ואולי בשונה מאיתנו תזכי גם השנה לארבע כוסות וקניידלאך,אחרי שהתכוננת לשלוק אקטימל בשולחן צדדי ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בהחלט צודק מקס
ישראלה12/04/2011בס"ד
היום עשיתי שאלת רב לגבי הניתוח וכל הפעמים והסיבות שבגללם הוא נדחה והרב אמר לי שלקב"ה יש תוכניות אחרות בשבילי שקודם הוא רוצה שאני יעבור את הסדר רגיל עם המשפחה ואח"כ את הניתוח אני יעבור בהצלחה ושאין לי ממה לחשוש כי "שרוול קיבה הוא ניתוח מציל חיים" לדברי הרב....
אז שיהיה לכם חג פסח שמח וכשר ותהנו מהחג אני יחזור לפורום כשאדע מה איתי ומתי אי ינותח.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה משהו שאף אחד פה לא יודע עלי
מקס ברנר12/04/2011אבי סבי כתב 8 כרכים של שו"ת
שניים מדודיי רבנים
ואבי המנוח ,לדעת רבים ,היה מן "הצדיקים הנסתרים"
אז הדור הולך ופוחת,ולי כבר אין הרבה להציע בתחום,אבל אולי קצת אינטואיציות רוחניות נותרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)