מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מנותחת חדשהשירה11/04/2011
שלום לכולם,
יצאתי היום מבית החולים. נותחתי ביום חמישי. הניתוח לא היה פשוט. ד"ר פייגין [רופאה מדהימה] אמרה שהיה לה קשה בגלל הידבקויות המעיים שלי [עברתי 2 ניתוחים של בקע טבורי והוצאת כיס מרה].
חזרתי הביתה והתחלתי עם שלשולים שאין לי מושג מנין הגיעו [7 פעמים]. הפעם האחרונה שאכלתי היתה ביום חמישי וגם אז אכלתי 2 יוגורטים דיאט. בקיצור, נאמר לי לעקוב אחרי הבעיה ולשתות הרבה. שתיתי כשני ליטרים מים. אני לא אוהבת תה ולא מרקים צחים. מחר אני צריכה לעבור שוב יום של שתיית נוזלים צחים בלבד. ביום שלישי אני יכולה להתחיל לאכול דברים שהם נוזליים אבל קצת יותר סמיכים.
העניין הוא שאני כל הזמן מרגישה כאילו משהו תקוע לי בחזה. מן תחושה שאני צריכה לעשות "גרפסים" כדי לשחרר לחץ. ואולי אפילו תחושה שאוטוטו אני מקיאה.
אני די מפוחדת. נכנסתי לזה בעיניים פקוחות, אבל חוששת מתחושות של כאב ושל אי נעימות פיזית.
דבר נוסף משונה הוא שבכל פעם שאני מתכופפת אני מרגישה משהו שזז לי בצד הימני בבטן. מישהו יודע על מה אני מדברת?
אשמח לקבל תגובות.
שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנותחת חדשה-תגובה
שלמה מסאסא11/04/2011שירה בוקר טוב,
גם אני נותחתי אצל ד"ר פיגין לפני הודש תופעת השילשולים קיימת בשלבים ראשונים ,אני סבלתי בהתחלה מעצירות ואחרי שבועיים משילשולים,כי בסך הכל אין לנו עדדין מה להוציא אלא רק נוזלים.חשוב שתישתי הרבה ותתחילי לזוז בהליכה כל כמה ימים תוסיפי חמש דקות.לגבי הרגששה שיש לנו גוף זר זה באמת נכון .ניתקו לנו חלק חשוב בגוף וצריך להיוולד מחדש אם מה שיש לנו,אבל זה עובר.תבצעי מה שד"ר פייגין אומרת וגם תוכלי לפי הוראות של הדיאטנית שלה. ותתחילי לרדת.אני חודש אחרי ניתוח ירדתי 15 ק"ג. תנוחי הרבה ואל תתעמצי. דרך אגף אני עדיין בנדודי שינה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב מנותחת חדשה,
שרה מ.11/04/2011תזכרי את תקופת השילשולים ל"טובה" היות שיבואו ימים של עצירויות, וגעגועים לימי ה"שילשול(לא מחייב) אבל מנסיוני (מנותחת כמעט שבע חודשים פחות 41 קילו) גם אני התחלתי עם שילשולים, וכאשר המנותחים הוותיקים ציינו בפניי שהיה להם עצירות בלבי ייחלתי לפעמים שגם לי יהיה, ולצערי הרב לא ידעתי כמה טעיתי היות שגם היום אני סובלת מעצירות אומנם פחות מלפני חודש אבל עדיין אני וגליצרין חברות טובות, כך שהגוף עוד עשוי להשתנות המון פעמים.
בברכת החלמה מלאה, והצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק11/04/2011את אחרי וזה העיקר. תופעת השלשולים מוכרת. כל אחד מגיב אחרת, לחומרי ההרדמה ולאינפוזיות. את פועלת נכון שאת שותה הרבה וככל שתרבי הרי זה משובח.
לגבי התחושות בבטן. אל תשכחי שהוחדרו מכשירים לחלל הבטן לאחר שהבטן נופחה בגז.. כרגע את עוד בצקתית ויש שאריות ג עדיין בחלל וזה מה שגורם לתחושות הלא נעימות ובחילות.
מאחלת לך החמה מהירה ותוצאות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירה11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)