בתחילת הדרך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בתחילת הדרך
    נועה
    13/04/2011

שלום קוראים לי נועה וזאת הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום.
    אני לפני פגישה עם המנתח (קדם ניתוח) וכבר עשיתי את כל הבדיקות.
    אני התחלתי את התהליך בבית חולים השרון בפ"ת וכפי שידוע לרובכם מתה שם בחורה שעברה את ניתוח השרוול, אני מאוד חוששת אבל לא מראה את זה כי אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח וכמה שיותר מהר.
    רציתי לדעת אם אתם יודעים משו בנועג לאותו מקרה ואם צריך לדאוג בגלל זה ולעבור לב"יח אחר.
    ועוד פרטים על כמה זמן לוקח מהאישור של הרופא עד הניתוח עצמו..
    בנוסף אשמח לדעת מה התהליך של לעבור ממנח אחד לאחר.

תודה רבה ובהצלחה לכולם...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתחילת הדרך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא לדאוג...

עפרה
    13/04/2011

היי,
    קודם כל בהצלחה...
    אני מנותחת טריה (21/02/11) גם אני עברתי את הניתוח בבית חולים השרון ולפי מה שהבנתי ושמעתי המנותחת שנפטרה נפגעה בעורק הראשי ונוצר דימום שלצערינו לא הצליחו לעצור...
    אני מאוד מרוצה מד"ר מינץ הרופא המנתח שלי הוא טוב מקצועי ויסודי...
    לא נראה לי שצריך להחליף מנתח או בית חולים כי מקרים כאלו ואחרים יכולים לקרות לכל מנתח בכל בית חולים... הכל יהיה בסדר... תשני שעתיים ותקומי כלא היה כלום... תבטחי ביושב במרומים... אני לא חושבת שהראש צריך להיות עסוק במה יהיה וכל המחשבות הרעות... :)
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת תהליך - תגובה

שולה זק
    13/04/2011

שלום נועה,
    בכל התערבות כרורגית יש סיכון, בפגישתך עם המנתח הוא יציג בפניך את כל הנתונים. לדעתי מצבך הנוכחי יותר מסוכן מאשר לעבור ניתוח.(לצערי, לאחרונה היו כמה מקרי מוות בעקבות לידה שזה אמור להיות ארוע משמח - אז מפסיקים ללדת?)
    את צריכה לחשוב חיובי, ולחשוב על עתידך ועל איכות החים אחרי הניתוח. על כך את יכולה לקבל תמונה ממצה מקריאת תגובות חברי הפורום כמו כן, אני ממליצה לקרוא את השאלות הנפוצות .
    תעשי חיפוש על השם מקס ברנר - מקריאת כל דבריו, מחקריו ו"חפירותיו" אני משוכנעת שכל האינפורמציה תהיה בידך.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו