מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מזמן לא הייתי כאןצנובר13/04/2011
(ויש לי תירוץ)...
אבל בעיקר יש לי שאלות
אם אני לא טועה, כשאמרו לי מה אסור לאכול אחרי ניתוח שרוול, אמרה לי הדיאטנית שבין הבדרים המעטים שאסור זה קמח מצה. יתכן שאני מדמיין. הילה מה את אומרת?
ואם קמח מצות אסור, מה עם מצות?
דבר נוסף, ללא קשר לניתוח, יש לי דלקת חריפה באוזן, קיבלתי שני סוגי אנטביוטיקה ועל אחת כתוב "לאחר ארוחה עיקרית", יתכן שבגלל שהארוחות שלי (גם העיקרית, כידוע) קטנות מאד, ההגנה על הקיבה הקטנה והחמודה שלי לא מספקת ולכן יש לי "סמטוחה" בבטן?
ומשהו בכל זאת משמח, הייתי השבוע בביקורת תקופתית במכון הסוכרת, והם פיטרו אותי. יותר אני לא צריך לבוא אליהם. מצב הסוכרת (שלא נעלמה) השתפר פלאים ואני מאושר.
יאללה,
חג שמח
דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך- תגובה
שולה זק13/04/2011היי דוד,
תיכנס לשאלות נפוצות יש שם תפריט בשני חלקים של הילה שהיא מתייחסת ל"מה נשתנה הפסח הזה".
לגבי האנטיביוטיקה - תאכל את המעט ותיקח את הכדור. רצוי לאכול גם אשל זה עוזר.
מברוק על הפטור מהמעקב אחר הסוכרת ובחלמה מהירה עם הדלקת גרון
להשתמע שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמח מצה ואנטיביוטיקה
מקס ברנר13/04/2011המלצת הבית היא למעט במצות ובקמח מצות.הילה מדברת על עד רבע מצה בארוחה וקצת קמח מצה בדבר מאפה/תבשיל כנסבלים.
לגבי האנטיביוטיקה-נסה להוסיף עוד קצת שומן לארוחה העיקרית שאחריה התרופה.כפית או שתיים של שמן זית לא הרגו אף אחד (אלא אם זה היה על הרצפה וגרם להחלקה קטלנית...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אני מסיים את האנטביוטיקה
צנובר13/04/2011ורק אז מתחיל עם הקמח מצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדיאטנית שלי אסרה על מצות בכלל
ליאתול14/04/2011ואפילו על קמח מצה חוץ מהסיבה הרגילה של הניתוח אז הסיבה הנוספת היא עצירות שגם כך חלקנו סובלים ממנה (בחלקנו הכוונה לרובנו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)