מזמן לא הייתי כאן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מזמן לא הייתי כאן
    צנובר
    13/04/2011

(ויש לי תירוץ)...

אבל בעיקר יש לי שאלות
    אם אני לא טועה, כשאמרו לי מה אסור לאכול אחרי ניתוח שרוול, אמרה לי הדיאטנית שבין הבדרים המעטים שאסור זה קמח מצה. יתכן שאני מדמיין. הילה מה את אומרת?
    ואם קמח מצות אסור, מה עם מצות?

דבר נוסף, ללא קשר לניתוח, יש לי דלקת חריפה באוזן, קיבלתי שני סוגי אנטביוטיקה ועל אחת כתוב "לאחר ארוחה עיקרית", יתכן שבגלל שהארוחות שלי (גם העיקרית, כידוע) קטנות מאד, ההגנה על הקיבה הקטנה והחמודה שלי לא מספקת ולכן יש לי "סמטוחה" בבטן?

ומשהו בכל זאת משמח, הייתי השבוע בביקורת תקופתית במכון הסוכרת, והם פיטרו אותי. יותר אני לא צריך לבוא אליהם. מצב הסוכרת (שלא נעלמה) השתפר פלאים ואני מאושר.

יאללה,
    חג שמח
    דוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזמן לא הייתי כאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שובך- תגובה

שולה זק
    13/04/2011

היי דוד,
    תיכנס לשאלות נפוצות יש שם תפריט בשני חלקים של הילה שהיא מתייחסת ל"מה נשתנה הפסח הזה".
    לגבי האנטיביוטיקה - תאכל את המעט ותיקח את הכדור. רצוי לאכול גם אשל זה עוזר.
    מברוק על הפטור מהמעקב אחר הסוכרת ובחלמה מהירה עם הדלקת גרון
    להשתמע שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמח מצה ואנטיביוטיקה

מקס ברנר
    13/04/2011

המלצת הבית היא למעט במצות ובקמח מצות.הילה מדברת על עד רבע מצה בארוחה וקצת קמח מצה בדבר מאפה/תבשיל כנסבלים.
    לגבי האנטיביוטיקה-נסה להוסיף עוד קצת שומן לארוחה העיקרית שאחריה התרופה.כפית או שתיים של שמן זית לא הרגו אף אחד (אלא אם זה היה על הרצפה וגרם להחלקה קטלנית...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. אני מסיים את האנטביוטיקה

צנובר
    13/04/2011

ורק אז מתחיל עם הקמח מצה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדיאטנית שלי אסרה על מצות בכלל

ליאתול
    14/04/2011

ואפילו על קמח מצה חוץ מהסיבה הרגילה של הניתוח אז הסיבה הנוספת היא עצירות שגם כך חלקנו סובלים ממנה (בחלקנו הכוונה לרובנו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו