מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי רציתי לשאול...הדר14/04/2011
האם מותר אחרי שרוול לשתות שתייה חריפה?
והאם מותר לעשן נרגילה?
יש קשר בין הדברים או שלא..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחובבת החיים הטובים...
מקס ברנר14/04/2011כמה זמן את אחרי שרוול ?!לגבי נרגילה ראי תגובת ד"ר מחג'נה בשאלות נפוצות (רמז-לא ממליץ ).לגבי אלכוהול-הדיאטנית שלי ממליצה להתחיל בזהירות אחרי שלושה וחצי חודשים.במקרה שלי-במשקל עדכני של 123 קילו היא המליצה לי להתחיל ברבע כוס יין.
אין קשר ברור בין השניים חוץ מהעובדה שאלה עוד שני תענוגות שנגזלו ממך בנוסף לאוכל:)
אם לא תמצאי תענוגות חדשים עוד תהיי יום אחד זקנה (בזכות השרוול )ומרירה (בגלל מחסור בעיסוקים מהנים.)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
הדר15/04/2011אני חודשיים אחרי השרוול...פחות 25 קילו:)
אממ האממת האוכל פחות מפריע לי לעומת האוירה והתענוג בלשבת עם החברים...
תודה על התשובה אני ינסה קצת ככה נראה מה יהיה...
בקשר לנרגילה אולי זה טוב?כך הפסקתי לעשן..
וחס וחלילה להיות זקנה ומרירה...להיות רזה מאושרת ויפה:)))
צריך לחשוב חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שולה זק15/04/2011היי הדר
את נשמעת ממש גזעית. אהבתי את הסיפא בתשובה שלך - אז התמקדי בתחביבים חיוביים ובריאים וסחטיין על הירידה היפה.
סופ"ש נעים וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה היקרה
הדר15/04/2011תודה רבה...האמת כך צריך לחיות לא?
ישר כח על הפורום ועל האגודה שהקמת...אנשים כמוך הם המלאכים שלנו
שיהיה לך חג שמח וכשר וכמובן שבת שלום:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר היקרה
רוזי15/04/2011אני חושבת שלקחת אחריות לשנות אצלך הרגלים אולי תמעני קצת משתיה חריפה ונרגילה קצת הפסקה זה מלא קלוריות לא כדאי שיהיה בהצלחה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי היקרה
הדר15/04/2011משבועיים לפני הניתוח ועד היום-חודשיים וחצי אני לא שותה שתייה חריפה וגם לא מעשנת נרגילה...אבל זה עניין אותי מאוד לדעת:)
תודה לכולכם על היחס החם...אין עליכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האלכוהול
מקס ברנר15/04/2011אנחנו ממשיכים למלא את התפקידים המסורתיים שלנו:רוזי מלטפת,שולה מעודדת ומדרבנת ואני מציע קורט של ציניות בריאה וקצת "בוחן מציאות".לכולם יש מקום כאן.
הסיפור עם האלכוהול הוא לא רק שיש בו קלוריות, כמו שמציעה רוזי (בערך 160 קלוריות בכוס יין תקנית,ויותר במשקאות חריפים יותר )אלא גם בבעיות אחרות.
ראשית זה צורב-אם הקיבה לא החלימה דיה-עד כדי יצירת כיבים במקרים קיצוניים.
שנית-אלכוהול נספג בקיבה,ויש סיכון להשתכר מהר מדי.מכיר בחור גדול יותר ממני (תדמייני פריג'ידר אמריקאי )שמתלונן שאחרי חצי כוס יין הוא כבר מסוחרר.זה אולי מקרה קיצוני אבל תנסי בעדינות.
בניגוד לאלכוהול, שהתנסיתי בו לא מעט, בנרגילות, ובעישון בכלל, אני לא מבין,ולכן הפניתי להערה של מחג'נה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס הרנר....
הדר16/04/2011תודה רבה על הדאגה ועל הייעוץ...
אני היום 90 ק"ג...אז נראה לי שאני אנסה לאט לאט וכמובן שתייה רק עם חברים למקרה שבאמת אתמסטל מכלום:))
שיהיה לכם חג שמחחח וכשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלכוהול- מקס צודק
ג'ו17/04/2011לפני ניתוח השרוול הייתי מפרק חצי בקבוק ג'וני ווקר בלי להתבלבל
ואם הייתה סיבה למסיבה אז הייתי מוסיף גם וודקות וטקילות כיד המלך
היום (חמישה חודשים אחרי) אם אני יוצא לפאב אני מזמין רק קוקטייל סופר חלש וגם אותו אני לא מצליח לסיים כי אני מתחיל לעופף אז בעניין הזה מקס צודק
אלכוהול אמיתי לא שתית מאז הניתוח
נרגילה אני לא מעשן בערך מהחופשה האחרונה שלי בסיני (לפני 18שנה כשהייתי התיכון חחחחח) אז אין לי כל כך תשובה
עישון זה מסריח, לא בריא ולא מומלץ אבל היו איתי במחלקה שני מנותחים שחזרו לעשן כבר אחרי פחות מ-48 שעות אחרי הניתוח (הם ירדו עם כל הצינוריות לפנית עישון-מזעזע) אבל לא ידוע לי על נזקי עישון שקשורים לניתוח באופן ספציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)