מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אגוזי לוז בשוקולד שי מהמדיקל סנטר !רותי16/04/2011
ממש שי שימושי!!!
קבלתי גם משכך כאבים נוזלי לשעת הצורך + 2 שתי שריקות לדילול הדם +חוברת הדרכה להזרקה .הרגע סיימתי להזריק לעצמי ולא היה קשה למצוא קפל עור ולא כאב בכלל.נשארו עוד 29 ימי הזרקה!
יש לי כוס יפיפיה שמכילה 100מ"ג והיא משמשת אותי כעת לשתיה בזצן דיאטת הנוזלים.
גם אתם קיבלתם שי מכשיר לבדיקת איכות הנשימה בו שואפים לצינורית ומעלים כדורים המצויים במכשיר ?
עלי להמשיך להתאמן בבית וכל שעה צריכה לשאוף 5 פעמים. ד"ר שוורץ מעודד אותי להרים את בל השלושה אך אני גאה כאשר שני כדורים מתרוממים.
איך היו ההשגים שלכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה שחשבו על שי - תגובה
שולה זק16/04/2011בוקר טוב רותי,
כאילו אתמול זה היה - אני זוכרת את הכלי "המשולב" עם 3 כדורים כחולים שהייתי צריכה לנשוף בו על מנת שהראות יתפקדו כראוי. נחמד שאת מדווחת על זה ושדר' שוורץ עדיין מתמיד בשיטה זו. (להבדיל ממך, אני התעוררתי לאחר הניתו מחוברת למכונת הנשמה, כך שפעולת "הכלי המשולב" מבחינתי היה מאוד חיוני).
כל הכבוד על מיומנות ההזרקה העצמית שלך, לא כל אחת / אחד מסוגלים.
ולסיום ....בכל זאת דיווח קטנטן כמה ירדת בכמה ימים האלה???
שתהיה לך שבת קסומה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נשקלת-לליטר נוזל דל ושני כדורי
רותי16/04/2011לחץ דם זו מנתי היומית, אז עד יום רביעי כשאפגש עם ד"ר שוורץ בבית חולים מאיר אני פותחת בחיים חדשים ולא עולה על המשקל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הולכת להזריק קלקסן חודש שלם ?
מקס ברנר16/04/2011אני מניח שיש לד"ר שוורץ סיבות טובות לדבר.רוב המנתחים מסתפקים בפחות,אבל טוב שאת מסתדרת עם זה ולא כואב לך מדי...
ולגבי מכשיר הכדורים-גם לי היה כזה,והתאמנתי בו די הרבה.כזכור יש לי אסטמה,וגם הייתי גדוש בנוזלים אחרי הניתוח ,מרוב אינפוזיות שקיבלתי יום ולילה.להזכירך-למרות משקל הקיבה שהוצאה מן בגוף, ומספר ימים ללא אוכל, יצאתי מביה"ח 2 קילו יותר ממה שנכנסתי אליו,כך שה"פיזיותרפיה הנשימתית" היתה חיונית.
ולגבי השוקולד ואגוזי הלוז-אם אחותך לא תחסל אותם גם שעתם תגיע-בעוד חודשיים בערך.
חג שמח וברוכה השבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קרכצן!!!
רותי16/04/2011חיברו אותי לחמצן בלילה...מזל שאני שכחתי הכל.
כעת אחותי נזכרת לספר לי על תלאותיה בזמן שנותחתי ...ואני הוכנסתי והושכבתי על מיטה בשעה 6 ורק ב- 7:39 נכנסתי לניתוח ויצאתי להתאוששות ב-10:03 ורק ב-11:45 יצאתי..עם אחותי לא דברו-שלחו לה מסרון הטלפון.
היה בלגאן - ניתחו כ-80 ניתוחים והיו עיכובים וד"ר שוורץ סיפר לי כי סיים לנתח ב-1:30 לאחר חצות.
רק ביום חמישי, בביקורו השני שאלתי מדוע לא נתפרתי והוא הצטער שלא הזכרתי לו שאני לא רוצה סיכות...והרי בכלל איני זוכרת שראיתי אותו ביום הניתוח.
יש לי הרגשה שאחותי חוותה חוויות כאלו שרק אגוזי לוז מצופים בשוקולד עוזרים להתאוששות.
הרופא הסביר שזו שיטתו לתת זריקת דילול דם למשך חודש ימים.
אני מתענגת על ג'לי דיאט שחיפשנו בהרבה חנויות עד שהישגנו..
בחדרי היתה שכנה מקסימה שעברה שני ניתוחים עם שני מנתחים שונים: כריתת שד וכריתה בקיבה בגלל גידול.היא כמובן לא היתה בוגרת הפורום, וכך הבנתי כמה עשירה במידע הגעתי בזכות הפורום.
כמובן שהכרתי גם את רחלי הצעירה אותה הרופא ניתח לפני ושתינו השתחררנו יחד והוזמננו אליו ל"מאיר " ביום רביעי ובוודאי נפגש גם שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד רותי
רחלי ב16/04/2011שאת לא נשקלת עד יום רביעי. גם אני עושה כך. הכי כיף לראות ירידה יפה.
ותמשיכי עם הכדורים בסוף תגיעי לשלושה, אני מצליחה היום יפה.
והזריקות? מזל ששכנה שלי מתורגלת בהזרקות בגלל טיפולי פוריות וסכרת הריון כי אני לא יודעת איך לעשות את זה לעצמי ובעלי ממש לא מתנדב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי ברוכה השבה- תגובה
שולה זק16/04/2011הנה את אחרי. תראי לאן הגעת (חחחח) אחרי שיחת טלפון אחת תוך כדי נסיעה להתיעצות, אליה לא הגעת. הללויה!!!!!!
מחכה לשמוע רשמים, דיווחים ותוצאות.
שבוע טוב וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפעם לפעם אני מגלה דברים שאצלי דילג
ליאתול16/04/2011דילגו עליהם!!!!
חוץ מהזריקות שקיבלתי תמיד בניתוחים הקיסריים אך מישום מה לא לאחר השרוול,
וחוץ מזה המכשיר של הריאות שאתם מדברים עליו.
אני מתחילה לחשוב שטוב שאני אחרי הכל כי אם הייתי יודעת לפני על כל הדברים הללו ולא הייתי נתקלת בהם אז הייתי ממש מפחדת.
טוב להיות אחרי .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותילה ברוך שובך הביתה!!!
נעמי16/04/2011איזה יופי לקרוא את שורותיך, כל הכבוד שאת מזריקה לעצמך, בעלי עשה זאת 23 ימים כי אני לא מסוגלת, גם אני יצאתי עם הגדג'ט הזה לנשימה (אני עד היום לא מצליחה יותר משני כדורים) העיקר שאת אחרי הכל, ועכשיו נכנסים לעולם חדש ונפלא, ואני מאחלת לך להנות מכל רגע על הנס הרפואי הזה.
כל טוב וחג שמח וכשר, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי, אצטרף לפעילות ב"מאיר" בהמלצת
רותי16/04/2011ד"ר שוורץ,, הקפאתי את המנוי לקראת הניתוח..אקבל ממנו מכתב למועדון הספורט שלי.
האמת היא שסמוך לניתוח ירדה מאד יכלתי וכך אכנס לדרך המלך של הכושר.
אני לא ממהרת,,,אך רוצה כבר להתעורר בעוד חצי שנה..........
מזל שלא לקחתי חדר פרטי כי בבקר הראשון העירה אותי אחות עצבנית שרק סיפרה לי כמה קשה לה...
למזלי שכנתי לחדר המבוגרת ממני ומלאת החיות, נותחה יום קודם ובחמש בבקר כבר הגיעו לשהות איתה בנה ובתה, המבוגרים , והם שעזרו לי.
כול שאר האחיות והאחים שטיפלו בי במדיקל היו מקסימים .
היא שכבה ליד החלון אך כול הזמן ביקשה שנפתח את הוילון החוצץ כדי שלא נרגיש בכלא, והייתה תחושת רווחה בחדר ויכולנו להתבונן בערוץ 22 ובערוץ 10 בו זמנית.כל שעות היום והלילה.איזה כייף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו גברת לא שכח משהו??? - תגובה
שולה זק16/04/2011לא שכחת לדווח כמה ירדת ? השכחת שאת היית כוכבת ה BMI שלנו????
מהר לרשום את המשקל הדו ספרתי ואני מרשה לך ללחוש גם את גילך - למען החדשים, אלו הזקוקים לעדוד שעדיין לא יודעים מכירים אותך.
שבוע טובחיבוק עז
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולינקה שלי!!
נעמי16/04/2011ה-BMI שלי היום 38.85 משקל 97.300 (רק לפני 7 חודשיים ושבועיים BMI 61 ו= 150 קג) יקירי נס גדול קרה פה, אני מאושרת !!!!
אוהבת אותכם, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)