מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- והנה אני כאןרחלי ב16/04/2011
אז לפני שאני קוראת אחורה את כל מה שהיה כאן בזמן שהייתי בניתוח אני רוצה לספר שחזרתי הביתה. היה לי חדר עם נוף לים, ימים שטופי שמש לטייל בהם בחוץ וחברה אחת להתעודד איתה - רותי.
אני רוצה לספר לכם מה שעבר עלי בימים האלו. ביום הניתוח הבנתי בפעם הראשונה מה אני עומדת לעשות. כנראה עד שהגעתי לחדר ניתוח הייתי כל כך שקועה בהכנות שלא ממש הפנמתי את הדבר עצמו. לרגע עברה בי מחשבה שיש לי זמן לברוח... ואז לקחו אותי, נרדמתי והתעוררתי אחרי 3 שעות (???) מסטולית לגמרי מההרדמה. מאחר ולא התעסקתי לפני הניתוח בניתוח עצמו די הייתי בשוק מכל מה שעבר עלי בימים האלו. כל יום שעבר ומבקרים שבאו לראות אותי וציינו בפני שאני משוגעת שעשיתי את זה (חכו נדבר עוד כמה חודשים) הבנתי מה באמת אני עומדת לעבור. אני לא אשקר, הימים האלו לא פשוטים. כאבים, בחילות, נקזים, סחרחורות ורצון עז להישאר בבית החולים כדי שימשיכו לדאוג לי, אבל הנה ד"ר שוורץ בחיוך גדול שלח אותי הביתה.
כמובן שעכשיו אני בדיאטת נוזלים טעימה במיוחד (באמת! מרק הרבה יותר טעים ממים! גם ג'לי!) וגם בערב החג אחגוג עם אותו התפריט אבל אני באמת לא רעבה. באמת לא מסוגלת כרגע לחשוב על אוכל, אני בכל זאת עדיין עם תפרים.
בבית עוזרים לי עם שני ילדי הקטנטנים (שנתיים וחצי וארבעה חודשים...) ואני מחכה לרגע שיורידו לי את התפרים שאוכל לחזור פחות או יותר לפעילות.
אני רוצה להודות לכל מי שכאן שעודד ותמך לפני הניתוח ועכשיו אני זקוקה לכם לא פחות בהתמודדות שאחרי.
עכשיו אני משלכם :-) ואני מרשה לעצמי לפרסם תמונה שלי של "לפני"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לשאול:
רחלי ב16/04/2011כשאומרים שבוע מהניתוח כלכלה נוזלית הכוונה היא מיום הניתוח או מיום השחרור מבית החולים? זה משמעותי, כי אז אני אוכל בערב החג להתענג על יוגורט.
ובנוסף: האם יוגורט במתיקות מעודנת מותר? אני יודעת שזה עם סוכר אבל אני בטוחה ששתי כפיות יוגורט כזה ביום לא ישנו לי דבר. ומה בנוגע למעדנים דיאט בסוף השבוע הראשון שלאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחלי אני שמחה שהכל בסדר אצלך
רותי16/04/2011כעת סיימתי יוגורט טרה 1.5%שהוספתי לו ,כהרגלי ,כמה טיפות סוכרזית נוזלי.
אני בטוחהנשהבת שמחה שחזרת הביתה.
שתינו ניפגש בכפר סבא ביום רביעי.
קפה ומאפה על חשבוני..חה חה חה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושכחתי לשאול: - תגובה
הילה כהן16/04/2011הי רחלי
הספירה היא מיום הניתוח . שבוע מהניתוח ניתן לאכול יוגורט , מעדנים ללא חתיכות ,גבינה 5% וקוטג' וכן חלב או קפה הפוך לא חם מאד .
בליל הסדר תוכלי לאכול מרק טחון (גזר ,קישוא ,דלעת ,דלורית ותפ"א) ולקינוח רסק תפוחים
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי רחלי- תגובה
שולה זק16/04/2011כל הכבוד לנחישות, להחלטה ולהתמודדות
וכמובן אנחנו כאן, כמו שאת אומרת את חלק משלנו, אז הנה הגיע גם תורך להשמיע קולך למען אלו שבדרך .
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011ברוכה הבאה למשפ המשרוולים את יפהיפיה אמיתית ואני בטוחה שבעוד מספר חודשים
המבקרים שלך יצטערו שאמרו לך שעשית טעות.
את הולכת לדרך חדשה ומדהימה תהני מכל רגע ורגע ......
אני עברתי את הניתוח הזה לפני בדיוק שישה חודשים ואני השלתי 40 קג ממשקל גופי.
אז שיהייה המון המון בהצלחה בהמשךךךךךךךךךךךךךך .
סתם כדי שתראי לקראת מה את הולכת שמתי תמונה שלי של לפני הניתוח עם 120 קג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011ועכשיו תמונה של היום במשקל 80 קג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
אפרת עוזיאל16/04/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהwow את מדהימה
פדא16/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אפרת עוזיאל19/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלכלה נוזלית בשבוע ראשון
רחלי ב16/04/2011אומנת רותי כבר אכלה יוגורט(אני חלילה לא מזלזלת בך רותי) אבל רציתי לדעת מתי מתחילים לספור שבוע מהניתוח, מיום הניתוח ממש? האם זה אומר שבאמת אני יכולה כבר יוגורט? והאם אפשר יוגורט במתיקות מעודנת? ומה באשר לאקטימל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילים לספור מיום הניתוח
מקס ברנר16/04/2011ובשלב היוגורט-גבינה לבנה מותר הכל מהז'אנר הזה-כל עוד אין חתיכות !את הולכת לאכול כל יום-לאורך כל היום- בערך חצי קופסה גבינה 5% ושני מעדנים.זה לא הזמן להתקמצן על קצת סוכר כשמכניסים בקושי 400 קלוריות ביום !
דניאלה,גמדים,אקטימל ואפילו מעדן הגולן בטעם שוקולד מריר ממש לא צריך להסחף עם סוכרזית כשאוכלים כמויות כל כך סמליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נופר23/04/2011איזה ניתוח עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג הניתוח- תגובה
שולה זק23/04/2011מקס ורחלי עברו ניתוח שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
רחלי ב24/04/2011כפי שענתה לך שולה עשיתי ניתוח שרוול לפני שבוע וחצי וכפי שהמליצו לך אחרים גם אני ממליצה ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ולהחליט איתו. אני גם ממליצה לך ללכת עם מישהו מהמשפחה שישמע מהמנתח עצמו את ההמלצה וככה אולי יתמכו בך.
ותקשיבי, זה לכל החיים אז עשי את ההחלטה הנכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי ב
רוזי25/04/2011ברוכה הבאה למשפחת השראול עשית צעד נבון מאוד נותחתי לפני שנה וחודשיים ירדתי 30 קילו ואני מרגישה מציין אז לאט ובטוח ואת ניראת נהדר בתמונה אני בטוחה שבהמשך יהיה יותר טוב חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)